Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Брой кадри в секунда ?

Featured Replies

Колко кадри в секунда се счита за нормално при дадена игра ?

С коя програма мога да проверя - гледах в youtube клипчета в които се вижда броя, но не казаха името на програмата...

Редактирано от bobi83 (преглед на промените)

Да кажем 30-40 е нормално за FPS, 60 е нормално за стратегиите, а над 60 може би за racing игрите... Естествено не всичко игри могат да изкарат толкова много на даден компютър. Под 20 вече имаш чувстото, че сече, а над 35 вече не би трябвало да виждаш голяма разлка, защото доколкото знам човешкото око хваща само 35.

Fraps е най-известната безплатна програма за отчитане на fps, знаеш къде да я търсиш :huh:

• Автор

инсталирах я току-що, мерси.

пробвах гта4 със всичко догоре и вървеше около 20, на моменти падаше и до 13. ще се намаляват детайлите явно :)

Колко кадри в секунда се счита за нормално при дадена игра ?

Минимум 30 фрейма за комфортна игра (оттам нагоре - колкото повече, толкова по-добре).

Fraps е най-известната безплатна програма за отчитане на fps, знаеш къде да я търсиш :P

Fraps e най-известната, но НЕ е безплатна!

Гледа се с Fraps, за комфортна игра требва пове4е от 40FPS. Под 30FPS по4ва наси4ане и запо4ва да се4е.

Fraps e най-известната, но НЕ е безплатна!

Напротив. Можеш безплатно да си гледаш fps-тата и да снимаш 30 секундни клипчета. Ако искаш по-дълги с повече екстри можеш и да си платиш...

• Автор

Call Of Duty 5 - над 60 fps cool.gif

явно гта4 има прекалено високи изисквания. ще я направя по-малко лъскава и готово

Напротив. Можеш безплатно да си гледаш fps-тата и да снимаш 30 секундни клипчета. Ако искаш по-дълги с повече екстри можеш и да си платиш...

Тук ти говоря за пълнофункционалността на програмата! Мен лично половинчати решения не ме устройват, а предполагам и повечето потребители също?

Тук ти говоря за пълнофункционалността на програмата! Мен лично половинчати решения не ме устройват, а предполагам и повечето потребители също?

Е, по-добре наполовина, отколкото нищо... Ако искаш full, пиратски сайтове - колкото искаш biggrin.gif

Да кажем 30-40 е нормално за FPS, 60 е нормално за стратегиите, а над 60 може би за racing игрите... Естествено не всичко игри могат да изкарат толкова много на даден компютър. Под 20 вече имаш чувстото, че сече, а над 35 вече не би трябвало да виждаш голяма разлка, защото доколкото знам човешкото око хваща само 35.

Fraps е най-известната безплатна програма за отчитане на fps, знаеш къде да я търсиш :super:

http://www.100fps.com/how_many_frames_can_humans_see.htm

Стига лъгахте хората..

Абе хубаво си е да си имаш поне над 50 фпс аз ПРЕДИ играх КоД4 една от любимите ми игри само със 25 и е доста кофти ... ЦСа също ми върви слабо около 50 ... простое хубаво да имаш добра видео карта ... но средното е около 50 според мен

FPS над 40-50.Стратегия над 30 никаква разлика няма да усетиш - справка Battle for middle earth 2 там повече от 30фпс и да искаш не вдига и пак нямаш никакъв проблем.Всичко нагоре е за E-penis.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.