Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Компютърът не се включва

Featured Replies

Когато имаш активирана температурна защита в биоса и тя се активира и ти гаси компютъра причините са , не ти работи перката - тоест не се върти и температурата минава над зададената като критична , много мръсен вентилатор / имаш килим и куче или котка / вътре става нещо ужасно .Почти като да не върти перката - Същото. Ако си сменял или чистил перка и си поставил радиатора лошо. КАК ЩЕ ИЗГОРИ ПРОЦЕСОРА ЛИ ? ами като ресетнеш биоса , вече няма да имаш температурна защита и тогава процесора ще си стигне максимуна и ще му гръмне кристала . Дори да има капак отгоре той пак има кристал който е същия като този без капак . А доколкото ме критикувате за дъното , сокета и процесора от тази снимка не се вижда какво е точно , а пък съм длъжен да го предупредя какво може да направи. Това е . Радвам се че си се справил с проблема и ако прочетеш първия ми пост там точно това съм написал или от температурата или от това че не се въти перката. Та не знам защо някой тук могат да задават въпроса дали разбирам от хардуер . след като съм му дал доста точна диагноза по снимка и описание .

Поздрави

Незнам за какво говориш, но

КАК ЩЕ ИЗГОРИ ПРОЦЕСОРА ЛИ ? ами като ресетнеш биоса , вече няма да имаш температурна защита и тогава процесора ще си стигне максимуна и ще му гръмне кристала
това е изключено при новите процесори, без значение дали ресетваш биоса или не. Аз за първи път чувам подобно нещо, а и процесор не гори толкова лесно.

Дори да има капак отгоре той пак има кристал който е същия като този без капак
ти имаш ли си представа за какво говориш, за термопаста ли говориш, какви кристали те гонят незнам.
Незнам за какво говориш, но това е изключено при новите процесори, без значение дали ресетваш биоса или не. Аз за първи път чувам подобно нещо, а и процесор не гори толкова лесно.

ти имаш ли си представа за какво говориш, за термопаста ли говориш, какви кристали те гонят незнам.

biggrin.gif

Aко не си виждал изгорял процесор АМД просто не се занимаваш с компютри от достатъчно дълго време . Отново обяснявам че съм се подвел по снимката и съм сбъркал вида процесор и дъно . Като видях този вентилатор и ми заприлича на Атлон , или нещо подобно от зората на АМД професорите:blink: . Та те нямат капак отгоре и кристала е открит. той се чупи по ръбовете много лесно и след това не става за нищо. Даже и като му се качи температурата умира тотално. Работил съм 5 години в компютърна фирма като асеблатор и имам доста такива случаи.

Хайде май тази тема вече е изчерпана .

Всичко най от мен

• Автор

аз пък получих такава информация че това е парче силиции обработено с лазери и бля бля, самият процесор де факто. Останалото по корпуса са стабилизатори на напрежение, регулатори и контактни крачета.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.