Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Насичане на кратък интервал време при филм

Featured Replies

Здравейте, имам адски странен (поне за мен) проблем. Наскоро ми изгоря дънната платка (Asus P5VD2X) (ЧЕЗ имат вина за това с проклетите си напрежения) и си сложих нова - Asus P5VD2M , евтина е, с вградено видео, но ползвам PCI Express слота за моята видеокарта, която е ATI Radeon X 1300 256 MB 128 bit. Откакто сложих новото дъно всичко е нормално с видеокартата - вървят си игри и всички приложения, които натоварват графичния ускорител. Но когато пусна някой филм (XviD) става нещо странно - върви си нормално , но в период през около 1-2 минути прескача(избързва - не знам как точно да го формулирам) по около половин секунда и става адски дразнещо по тоя начин. Деинсталирах кодеците XP Codec Pack, инсталирах ги наново, смених купчина плеъри - КМ Player, GOM Player, MV2 player, пробвах и с други кодеци (K-Lite Codec Pack), но уви, резултата е същия.С Windows XP SP3 съм, processor Pentium IV 3066 Mhz/1MB cache, 1 GB RAM DDR 2 и не е променяно нищо от старите настройки, с които работеше предишното ми дъно. Вградената видеокарта е изключена. Със старото си дъно нямах никакви проблеми и все си мисля, че тоя евтин вариант на Асус е виновника за това, макар че не виждам много смисъл и в това, но знае ли човек? Дано да греша. Моля ви, помагайте, ако можете или сте имали такъв проблем. Никакъв отговор. Така си и знаех. Аз съм най-големия карък на планетата!!!

Гечев

Редактирано от kingsizewe (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.