Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за LCD телевизор

Featured Replies

Здравейте решил съм да си взема lcd телевизор и се спрях на този -> http://www.technomarket.bg/product_detail....uct_id=09027247

Мислех да е около 700 лв, но този въпреки, че е малко по-скъп най-много ми хвана окото. Хареса ми и, че е 100 херцов, защото главно ще гледам футбол на него :rolleyes: Интересува ме и за връзка с компютър за гледане на филми и игри дали ще е добър или има по-добър вариант за тези пари?

Благодаря!

Самсунг LCD?Може би но не в този век.Телевизора с най-многобройни дефекти.Все пак ти решаваш.Късмет.

• Автор
Самсунг LCD?Може би но не в този век.Телевизора с най-многобройни дефекти.Все пак ти решаваш.Късмет.

Точно затова се допитвам за съвет, не съм наясно с тези неща..

Телевизора наистина е добър, но адски стар модел и съм убеден, че няма да го намериш нов. Само стари мостри на безброй часове,

60hz стигат за LCD. Да кажем че се равняват на 100 при ЕЛТ(онея големите сандъци). Резолюцията му е ужасна. Така че от компа ще е кофти спрямо новите телевизори.

Но пък съм виждал такъв в действие, става да се гледа от далеч, но е гадно ако го ползваш като монитор, адски дразни, едно едро такова.

100-те херца тук са нящо съвсем различно от при ЕЛТ. Тяхната идея е да компенсират замазването на матрицата и повишаване на резолюцията при движение. При М86 те не работят много добре и е по-добре да се изключват защото вкарват дефекти в образа.

То затова това се казва телевизор, а не монитор защото се гледа отдалече и със движещи се образи.

Виж сега ако искаш качествен LCD телевизор просто си харесай Philips,Sony или Thoshiba.Но като гледам към 32 инча си се насочил а тези марки са около 1000лв но там е истината .

Виж, всичко до 800 лева са стари модели и то от нисък клас. Може би това е приличен модел:

http://www.technomarket.bg/product_detail....uct_id=09037570

Ако го вземеш през интернет или ако имаш карта за отстъпки ти излиза 760 лв.

• Автор
Виж, всичко до 800 лева са стари модели и то от нисък клас. Може би това е приличен модел:

http://www.technomarket.bg/product_detail....uct_id=09037570

Ако го вземеш през интернет или ако имаш карта за отстъпки ти излиза 760 лв.

А дали ще ми свърши добра работа при връзка с компютър за гледане на филми и някоя друга игра? Контраста също малко не ми харесва..незнам дали ще е добра картината 4800:1? Също за бързите кадри дали ще е добре? До тук чух много мнения по въпросите за lcd телевизорите и доста хора казват, че за тези пари каквото и да се вземе долу горе ще върши една и съща работа с което се примирявам вече. Но дори и така да е, поне ме интересува какви характеристики да гледам при избора ми за да е приличен телевизор и да ми върши работа свързан с компютъра. Ако имате мнение и предложение много ще съм ви задължен :)

Редактирано от FreeStyleR777 (преглед на промените)

Не знам какви изходи имаш на компютъра си, но с DVI-HDMI звъзка няма да имаш проблеми. За през VGA входа не съм пробвал, трябва да се види в ръководството. Все пак се съмнявам да имаш само VGA изход на видео картата си.

Това за 4800:1 контраст не го гледай. То е ясно, че всеки производител лъже. Въпреки това не очаквай чудеса. Тази матрица принципно добра, но няма добро черно, а от там и по-нисък реален контраст.

И спри да гледаш сухи данни, а отиди и го виж наживо. На хартия не се избира телевизор.

• Автор

dsc05325.th.jpg

Това са входовете на видео картата ми (Nvidia GeForce 7300GT). Ще станат ли? Естествено, че ще отида да видя тв'то преди да го взема, но все пак трябва да съм ориентиран какво точно да търся като функции и възможности и няколко набелязани модела.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.