Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Web Page Maker проблем

Featured Replies

Може ли някой да ми обясни как да сложа препратка от едната страница в друга предварително Благодаря

След като имаш две съществуващи страници, маркираш обекта (текст, изображение) на който искаш да поставиш линк и правиш това:

Публикувано изображение

От изкачащия прозорец въвеждаш името на втората страница.

Например в stranica1.html слагаш линк на някой обект и пишеш линка да е към stranica2.html.

Пиши ако имаш проблем, защото нямам инсталиран Web Page Maker и говоря от опит с други подобни програми.

Редактирано от expoboy (преглед на промените)

• Автор

Да стана благодаря.Още един въпрос как да да сложа парола на саита примерно- потребител като влезе за да може да сваля да му иска username и password и след това да може да се регистрира или за да влезе да трябва да се регне

Редактирано от akselcho (преглед на промените)

Това няма да може да го направиш с Web Page Maker или с която и да е подобна програма (Front Page, Dreamweaver). Оторизацията на потребителите, т.е. достъп до различни страници на сайта (страници със съдържание, което може да се вижда след регистрация/login) е възможно и най-лесно с php и база данни, като MySQL. Има много такива готови скриптове, но трябва да имаш някакви основи по php програмиране. Ако се интересуваш мога да ти пратя такива скриптове, които да преработиш специално за твоя сайт, но ще ти отнеме време и доста четене, за да постигнеш нещо практично и функционално! ;):angry:

Това няма да може да го направиш с Web Page Maker или с която и да е подобна програма (Front Page, Dreamweaver).

Оторизацията на потребителите, т.е. достъп до различни страници на сайта (страници със съдържание, което може да се вижда след регистрация/login) е възможно и най-лесно с php и база данни, като MySQL. Има много такива готови скриптове, но трябва да имаш някакви основи по php програмиране. Ако се интересуваш мога да ти пратя такива скриптове, които да преработиш специално за твоя сайт, но ще ти отнеме време и доста четене, за да постигнеш нещо практично и функционално! :wors::speak:

С frontpage не съм работил, но dreamweaver има среда за разработване на php скриптове...

Ако сървара, където си качил страницата поддържа php, можеш да си сложиш .htaccess(.htpasswd) и вътре да си добавяш потребители и съответно пароли...

Знам, че ще ми се ядосате, че не знам нищо, обаче имам нужда от малко помоооооощ... Публикувано изображение Отскоро работя с web page maker и искам да си сложа в сайта снимки от моя компютър, но така и не успявам. Извинявам се за пореден път, че съм толкова глупава Публикувано изображение Да се надявам ли някой да се занимава с мен?

Редактирано от atito_17 (преглед на промените)

Съжалявам, но намерих само тази снимка на Web Page Maker, а пък го нямам инсталиран.

Публикувано изображение

Цъкаш на Insert, после на Image и след това някъде трябва да има нещо от сорта на add image/import image. След това би трябвало да ти излезе прозорец в който трябва да посочиш къде ти е снимката. Препоръчвам ти, като правиш сайта, всички файлове да са в една папка.

Редактирано от expoboy (преглед на промените)

• 1 година по-късно...

Здравейте от днеска работя с програмата web page maker и искам да си направя сайт като www.nagraditeglas.hit.bg , но незнам как да направя страницата за гласуване и страницата за добавяне в сайта.Моля ви се обяснете ми как да ги направя.Благодаря предварително. :baby::down:

• 3 седмици по-късно...

Здравейте, правя едно малко сайтче на WPM, обаче имам много кофти проблем. Ето го работния ми проект http://milastoyanova.free.bg/ Като се разцъкат страниците се вижда проблем, фона ми бяга, а в пропъртийса се вижда че са на една о съща позция, как мога да го оправя

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.