Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Лаптоп до 1500 лв

Featured Replies

Предложете ми лаптоп до 1500лв. На него може да се играят леки игри. Предпочитам да е с процесор на Intel. Предварително благодаря!

Този виж един приятел си го взе от тези с доставката до София му излезе 1450лв.Лаптопа се държи много прилично с този процесор и видео.Преди това в маркетите за техника гледахме Тошиби но не намерихме с тези параметри за тези кинти.

Notebook DELL Vostro 1510 15.4'' WXGA+ (1440x900) AntiGlare, Intel Core 2 Duo T5670 (1.80GHz, 800MHz, 3MB cache), RAM 3GB DDRII 667, HDD 320GB SATA, 256 MB GF 8400M GS, GBit LAN, Wi-Fi 1395 b/g, International NBD On-Site 3 years warranty/Black

http://virtualnazona.com/products.php?catid=71

1499 лв

мисля, че е оферта.

Intel Core 2 Duo Processor P8400 е доста по-бърз процесор от Т5670.Рам паметта му е 4Гб-ДДР2 на 800 Мх срещу 3Гб-ДДР2 НА 667Мх.За видеото да не говорим......

и въпреки това Dell Vostro 1510 е най-качествения и добре направен лаптоп от изброените до момента

да запознат съм с този дефект не малко се изписа по въпроса в продължение вече на година. При Dell специално правиха ъпдейти на Bios-а за да се намали ужасяващите температури, които се вдигат вътре в шасито. от nVidia предложиха безплатно своите дефектни видео чипове на големите компании-производители. От Sony май дръпнаха цяла серия....TZ или FZ не съм сигурен. Въпроса ми е докъде се стигна с тази цялата история и фактът че 8400 присъства все още на пазара означава ли че проблемът е решен

Можеш да се запознаеш и с тази тема относно гаранцията на Делл, въпреки че не е етично да се дават линкове от други форуми.

Линкът ти е перфектно оплескан, поправям ти грешката и давам правилния - цък

Аз съм писал няколко пъти и то отдавна по темата за Дел и неговото представяне в България. В другия форум се опитват да преоткрият топлата вода донякъде. Не е голям грях да се пусне линк към друг форум с подобна тема.

Отскоро, от около месец някъде има нов играч на пазара - Поликомп. Те естествено използват сервизната мрежа на Стемо, предполагам няма изненадани защо е така :rolleyes: Ето и линкче - В общи линии имат покритие по цялата ни територийка, проблемче е времето за отреагиране и сервиз. Ако се прочете малко по-внимателно сайта на батето Дел се вижда много ясно къде и с какво гаранции са валидни. Във всеки случай, ако има неразбрали - за България всичко е малко по-различно sad.gif

С включването в играта на Поликомп очаквам една по-добра сервизна поддръжка за Дел машинките. А и малко по-човешки и хуманен начин на дистрибуция и т.н. Но определено машинките на Lenovo с подръжка на IBS например или на Asus от МостБГ са доста по-напред в материала. Успех на всички в покупките и по-рядко посещение на сервизите, това е най-важното laugh.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.