Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

WiFi във Варна

Featured Replies

Можете ли да кажете доставчици на WiFi интернет във Варна, освен Рутил и БТК. И в коя част на града са разположени.

ПП: Аз съм на Рутил, живея в Тракия и долу-горе съм добре. 20 лева на месец, когато времето е лошо- и нета е лош :hush:

Можете ли да кажете доставчици на WiFi интернет във Варна, освен Рутил и БТК. И в коя част на града са разположени.

ПП: Аз съм на Рутил, живея в Тракия и долу-горе съм добре. 20 лева на месец, когато времето е лошо- и нета е лош :)

прекарваш си жичен нет и си взимаш един безжичен рутер

• Автор
прекарваш си жичен нет и си взимаш един безжичен рутер

Няма логика. Ако имам жичен интернет, няма да има смисал от рутер (освен ако неискам да правя бизнес ;) ) При повечето случайи, хората са на безжичен, защото нямат способности за кабелен интернет (както мен). Затова питам за хостове на безжичен...

Няма логика. Ако имам жичен интернет, няма да има смисал от рутер (освен ако неискам да правя бизнес :rolleyes: ) При повечето случайи, хората са на безжичен, защото нямат способности за кабелен интернет (както мен). Затова питам за хостове на безжичен...

баш пък в Тракия ли нямаш нет? или имаш впредвид Траката?

а и не виждам какъв бизнес може да се направи с 1 рутер. едва ли ще станеш милионер от препродаване на интернет на комшиите.

Rutil с каква инсталационна такса са?

А Novo.bg дали ги има още? Варианта с ваучери май е по-добър

• Автор
баш пък в Тракия ли нямаш нет? или имаш впредвид Траката?

а и не виждам какъв бизнес може да се направи с 1 рутер. едва ли ще станеш милионер от препродаване на интернет на комшиите.

За тракия става въпрос. Имам нет, ама от време на врема пада. Та за рутера- ако имаш една външна антена- много пари можеш да изкараш ;)

Rutil с каква инсталационна такса са?

А Novo.bg дали ги има още? Варианта с ваучери май е по-добър

Става въпрос за безжичен интернет. Купуваш си WiFi устройство за +- 50 лева. И ако имаш касмет- ще хванеш безплатен нет (от комшията примерно), ако нямаш касмет- ще хванеш платен интернет (като Рутил), а ако нищо не хванеш- значи си хварлил 50 лева на вятъра :) Затова няма смисал да рискуваш ако не си 100% сигурен че има рутер на близо.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.