Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Загуба на Windows XP

Featured Replies

Преди седмица преинсталирах компютъра на едни познати. Днес пак ме викнаха и имаха същия проблем, какъвто и миналата седмица, а именно това, че Windows направо им се губи. В смъсъл след пускане на компютъра Windows дори не зарежда буут скрийна, а при опит да го поправя, не става. Тогава реших да го преинсталирам и когато стигнах до тази част, където обикновено пише "Searching for previous version of Windows" не изкара нищо, сякаш за пръв път му се инсталира Windows, но и след това когато идва моментът да избера къде да го инсталирам (C:\ D:\ и т.н.) в случая дял C:\ на типа файлова система вместо примерно [NTFS] пише unknown. Като гледам на къде вървят нещата, дори да им го преинсталирам, другата седмица пак ще ме викнат, защото е станало същото laugh.gif . Иначе ги попитах стандартни въпроси от рода на: дали внезапно е спряло електричеството, или пък компютъра (проблем със захранването), дали го изключват първо от Windows, а чак след това от тока (навик им е въпреки, че е безсмилено да го спират от ел. мрежата). Тъй като компютъра им е стар, на 6-7 години си мисля, да не бида има "Bad sectors" или просто харддиска вече се скапва. Иначе те не задръстват компютъра с програми или игри, а сайтовете които посещават са едни и същи (бг форуми и сайтове за видео споделяне), а и последният път го бях проверил за вируси, пък и едва ли е от това.

Благодаря предварително за помощта. ;)

Преди седмица преинсталирах компютъра на едни познати. Днес пак ме викнаха и имаха същия проблем, какъвто и миналата седмица, а именно това, че Windows направо им се губи. В смъсъл след пускане на компютъра Windows дори не зарежда буут скрийна, а при опит да го поправя, не става. Тогава реших да го преинсталирам и когато стигнах до тази част, където обикновено пише "Searching for previous version of Windows" не изкара нищо, сякаш за пръв път му се инсталира Windows, но и след това когато идва моментът да избера къде да го инсталирам (C:\ D:\ и т.н.) в случая дял C:\ на типа файлова система вместо примерно [NTFS] пише unknown. Като гледам на къде вървят нещата, дори да им го преинсталирам, другата седмица пак ще ме викнат, защото е станало същото laugh.gif . Иначе ги попитах стандартни въпроси от рода на: дали внезапно е спряло електричеството, или пък компютъра (проблем със захранването), дали го изключват първо от Windows, а чак след това от тока (навик им е въпреки, че е безсмилено да го спират от ел. мрежата). Тъй като компютъра им е стар, на 6-7 години си мисля, да не бида има "Bad sectors" или просто харддиска вече се скапва. Иначе те не задръстват компютъра с програми или игри, а сайтовете които посещават са едни и същи (бг форуми и сайтове за видео споделяне), а и последният път го бях проверил за вируси, пък и едва ли е от това.

Благодаря предварително за помощта. ;)

Следващия път им форматирай целия хард и наново създай дяловете и няма да има проблеми, м/би... Струва ми се, че са объркани дяловете - единия е бутващ, друг активен и на единия от тях е Уиндоуса

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.