Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на Лаптоп

Featured Replies

Ами значи спрял сам се на Лаптоп ACER Aspire 5735Z LX.ATR0C.050 и на лаптоп Toshiba Satellite L300-1F4 _4G но незнам кой да избера ако имате някакви други предложения предложете ги . Бюджета ми е 1200 лв http://www.pcstore.bg/laptopi/acer/ACER_As...Z_LX_ATR0C_050/

Ще ти предложа нещо, което е на лимитът на бюджетът ти, но определено си заслужава. Принципно този лаптоп присъства в различните сайтове с леки различия както в някои детайли в конфигурацията, така и в цената. Линка мисля, че е най-балансирания като цена и конфигурация. С 3GB памет, 250GB диск и най-същественото Radeon HD 3650. Повечето магазини го предлагат с HD 3470, която е малко по-слабата карта.ТОЗИ

Редактирано от phake (преглед на промените)

За тези пари и тези параметри нямаш много възможност на пазара.Аз ти предлагам този лаптоп: За MSI съм твърдо против.Тошибата също е добър избор.

Ще ти предложа нещо, което е на лимитът на бюджетът ти, но определено си заслужава. Принципно този лаптоп присъства в различните сайтове с леки различия както в някои детайли в конфигурацията, така и в цената. Линка мисля, че е най-балансирания като цена и конфигурация. С 3GB памет, 250GB диск и най-същественото Radeon HD 3650. Повечето магазини го предлагат с HD 3470, която е малко по-слабата карта.ТОЗИ

Най-добото предложение от всички до тук.Този модел е с логото на Intel® Centrino® 2 processor technology.В момента тече интересна промоция на Toshiba за закупените преносими компютри а именно извънгаранционен безплатен ремонт което си е важно в случаи на изпускане или поливане с някаква течност, а също така и възстановяване при кражба.Сервизната поддръжка на Toshiba е перфектна.На HP също можеш да се довериш.

Като параметри обаче предложението на phake е най-доброто за парите си.Ако машинката няма да се използва за игри-

Toshiba,HP или по евтиното предложение за ACER-999.00лв. с ДДС-всичко е въпрос на това колко пари искаш да похарчиш....

Редактирано от openmind (преглед на промените)

Да, не случайно предлагам този модел, тъй като представлява един според мен оптимален вариант за лаптоп до 1200лв. Въобще всеки един детайл заслужава парите си. За 1200лв с HD 3650 си е направо подарък. Шасито е подобно на TravelMate серията, която е бизнес предложението на Acer. Просто аз съм твърдо зад този модел ако се търси лаптоп до подобна цена.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.