Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за покупка на LCD телевизор

Featured Replies

Здравейте мисля да си купувам LCD телевизор до около 500-600 лева знам че парите са малко но не искам и да е много голям,но поне 22 инча със добро качество на картината.Предпочитам да е Philips или Sony обаче нямам много идеи гледах едни Philips обаче колоните са в самия телевизор,а съм чувал че това уврежда картината,ако някои може да предложи нещо добро за тези пари ще съм благодарен.

Защо не разгледаш вариант за монитор с вграден ТВ тунер? Щом 22 инча са ти достатъчни за около 400 - 500 лв. може да намериш много добри оферти.

Здравейте мисля да си купувам LCD телевизор до около 500-600 лева знам че парите са малко но не искам и да е много голям,но поне 22 инча със добро качество на картината.Предпочитам да е Philips или Sony обаче нямам много идеи гледах едни Philips обаче колоните са в самия телевизор,а съм чувал че това уврежда картината,ако някои може да предложи нещо добро за тези пари ще съм благодарен.

Има промоции в момента и за около 650-750 лева можеш да вземеш 32-инчово LCD. Ние снощи си взехме нашия и в последните 3-4 дни съм наясно къде какво се предлага.

Да не говорим, че по заложните къщи можеш да вземеш и за около 550 лева.

Технополис, Метро и Зора.

Най- добре нещо такова.Има и HDMI: http://www.plesio.bg/vsichki-monitori-c-69...z-p-234429.html

Този няма TV- тунер

gallery_14325_161_12702.jpg

Съветът на censored е най-адекватен до тук по темата.

Този няма TV- тунер

gallery_14325_161_12702.jpg

Съветът на censored е най-адекватен до тук по темата.

Как да няма тунер я погледни малко по-нагоре в описанието...Има си даже и си пише "С вграден TV Tuner, с цифров приемник (DVB-T) и 2 входа HDMI, 22-инчовият M2294D-PZ може да се използва като телевизор." M-серията им винаги са били с ТВ-тунер.

Редактирано от cranky (преглед на промените)

Благодаря на всички LG-то е добро,но аз не съм голям почитател на LG като марка,Samsung-а е много хубав,но като се има предвид думите на пича който казва че за 650лв-750лв мога да си взема 32инчово LCD,а цената на този Samsung които е 24 инча е 670лв офертата не е много изгодна.Така че Бих искал да го помоля да даде някакви примери за 32инчовите модели които спомена.Отново Благодаря на всички!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.