Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бих искал вашето мениние за сайта ми

Featured Replies

Здравейте,

Искам да помоля Вас потребителите на калдата да ми кажете:

Как ви излиза сайта ми?

Какво ви харесва и какво не ви харесва?

Много бих се радвал ако съм ви заинтригувал и ми помогнете със съвети за подобряване на сайта, така че да бъде по-пригледен и по-полезен?

Сайта за който става на въпрос

Защото все пак съм начинаещ уеб дизайнер ;) и искам вашите отзиви за него.

Благодаря предварително

С уважение:SCORPIO

Извинявам се за грешката.

Редактирано от SCORPIO (преглед на промените)

Некоректен адрес (УРЛ)

Адресът (УРЛ) http://compmania.hit.,bg съдържа знак или знаци, непозволени на мястото, където са поставени.

Възможно е адресът (УРЛ) да е просто въведен неправилно. Но е възможно това да е опит за подмамване да посетите сайт, който погрешно смятате за незлонамерен и сигурен.

;)ohmy.gif:) - Това ми даде Операта като цъкнах на линка.

Редактирано от Юнак (преглед на промените)

Дизайна на всички страници трябва да е идентичен... а не панела вляво да се губи на вътрепните страници и те да са с различна широчина

+това - гледал ли си го под Firefox... имя някои неприятни разминавания

Сайта ми хареса като цяло и като идея - разбира се има още доста работа по него. Тези бели полета в страни не са добре -трябва нещо да се измисли по този въпрос....

• Автор
Сайта ми хареса като цяло и като идея - разбира се има още доста работа по него. Тези бели полета в страни не са добре -трябва нещо да се измисли по този въпрос....

<{POST_SNAPBACK}>

Здравей,

Искам да Ви помоля да давате и предложения с какво може да се замени; да се добави и т.н

С уважение: SCORPIO

Сайта е добре

- При отварянето му заглавието излиза на гергелеци.

- Мисля че и дизайна под Firefox не е така както се вижда с ИЕ.

- Може би трябва да се пооправят някой връзки (напр. на Customers излиза - Части втора употреба)

Още дна препоръка: Ако искаш да има български и английски направи сайта разделен. Или само на български или само на английски.

На мен ми харесва :)

• 3 седмици по-късно...

не забравяй да указваш фона на станиците си .. ако потребителя си е сложил по негово желание да е син примерно .. ти като нямаш указан целия дизайн пропада ..

Здравей,

Искам да Ви помоля да давате и предложения с какво може да се замени; да се добави и т.н

<{POST_SNAPBACK}>

Много е зле. Първото, което трябва да смениш щом ще ползваш програма за изработката е FrontPage с Macromedia Dreamweaver или поне да се научиш правилно да работиш с FrontPage. Има разминавания и застъпвания в хоризонтална и вертикална посока. Неправилно подбрани шрифтове и голямо разминаване в големината им. Ниска резолюция. Излизат иероглифи в заглавието и лентата. Смени

<meta http-equiv="Content-Language" content="en-us">
с
<meta http-equiv="Content-Language" content="bg">

Надписите на бутоните се разминават по височина. И това само на пръв поглед. Що се отнася до идеята, добра е. Има много такива сайтове - прегледай им кода да видиш как става.

Като цяло сайта е добре измислен само малките грешки трябва да се пооправят истава идеален.

Сайтчето като цяло ми харесва, само не ми допада цвета на текста :

"Здравейте,

В страницата ще намерите подробна информация за предлаганите..."

На синия фон не се чете

Нещо не е наред със border-ите на таблицата вдясно - с какъвто и браузър да го разглеждам, пасажа " Цени за изграждане на локани мрежи в дома или офиса" ми излиза върху останалия текст и става нечетимо.

Също така считам за не чак толкова практична идея хоризонтланото меню да е като flash - рискуваш значителна част от потребителите да не разберат, че изобщо има меню ако нещо им се е сдухало с macromedia-та (както например при служебния ми FireFox).

да и при мен има проблем с флаша! тествай как се вижда примерно под Интернет Експлорер но също така и под Firefox, вече доста потребители ползват него! Прочети и научи малко за комбинацията на цветовете! Кои цветове с кои си пасват и така нататък! За да се харесва 1 сайта трябва да може да се вижда добре под най-използваните браузъри, да се зарежда долу горе бързо, да изглежда добре и да е полезен! Другото което не ми направи хубаво впечетление е това компютърче до текста, намери такава картинка която да няма бяло около себе си, а да е само компютърче! Още нещо: от едната страна където е промоции е сиво а от другата страна цвета е син, някак си според мен не си пасва! Както каза някой изравни двете таблици от ляво и от дясно, има според мен много място оставено между техния долен ръб и брояча от долу! Има какво още да се прави, но като за начинаещ бива!

• 4 седмици по-късно...

По мое скромно и никому не ангажиращо мнение - не съвместими цветове, тъмна с мого светли полета дразнещи и уморителни, никаква симетрия между отделните страници.

Редактирано от kosta (преглед на промените)

Братле поработи малко върху цветовете и шрифтовете, иначе като начало е супер! cool.gif

• Автор
Братле поработи малко върху цветовете и шрифтовете, иначе като начало е супер! cool.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Здравейте,

Много благодаря за вашите мнения.

Бихте ли ми казали какви да бадат цветовете за да изглежда като хората???

Се още не съм експерт в уеб дизайна и е ноемално да имам проблемация с сайта.

:questions: Надявам се с ваша помощ да го направа конкурентен сайт до колкото може.

Очаквам вашите предложения.

Би трябвало да няма проблеми вече с флаша, ако има още такива проблеми напишете.

С уважение: SCORPIO

• 3 седмици по-късно...

Здравей, Скорпио!

Като идея сайтът изглежда страхотно! Но моите препоръки са следните:

* Текстът, гласящ " Цени за изграждане на локани мрежи в дома или офиса:", излиза от предназначената текстова кутия. Резолюция: 1280x1024

* Не би било лошо ако промениш цвета на линковете, така че той да е еднакъв при активни, посетени и нормални линкове и да бъде сравнително по-лесен за разчитане от цветовата гама.

* Навигационния бар е добра идея, но ако увеличиш размера с около 15 пиксела и леко размера на текста ще бъде идеално

* Брояча на посещения е най-добре да бъде банерче с размер 70 / 80 х15 пиксела, водещ към страницата на брояча, тъй като този изглежда малко несъвместим със сайта.

Надявам се да не съм те затруднил твърде много. Със здраве!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.