Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бих искал вашето мениние за сайта ми

Featured Replies

Здравейте,

Искам да помоля Вас потребителите на калдата да ми кажете:

Как ви излиза сайта ми?

Какво ви харесва и какво не ви харесва?

Много бих се радвал ако съм ви заинтригувал и ми помогнете със съвети за подобряване на сайта, така че да бъде по-пригледен и по-полезен?

Сайта за който става на въпрос

Защото все пак съм начинаещ уеб дизайнер ;) и искам вашите отзиви за него.

Благодаря предварително

С уважение:SCORPIO

Извинявам се за грешката.

Редактирано от SCORPIO (преглед на промените)

Некоректен адрес (УРЛ)

Адресът (УРЛ) http://compmania.hit.,bg съдържа знак или знаци, непозволени на мястото, където са поставени.

Възможно е адресът (УРЛ) да е просто въведен неправилно. Но е възможно това да е опит за подмамване да посетите сайт, който погрешно смятате за незлонамерен и сигурен.

;)ohmy.gif:) - Това ми даде Операта като цъкнах на линка.

Редактирано от Юнак (преглед на промените)

Дизайна на всички страници трябва да е идентичен... а не панела вляво да се губи на вътрепните страници и те да са с различна широчина

+това - гледал ли си го под Firefox... имя някои неприятни разминавания

Сайта ми хареса като цяло и като идея - разбира се има още доста работа по него. Тези бели полета в страни не са добре -трябва нещо да се измисли по този въпрос....

• Автор
Сайта ми хареса като цяло и като идея - разбира се има още доста работа по него. Тези бели полета в страни не са добре -трябва нещо да се измисли по този въпрос....

<{POST_SNAPBACK}>

Здравей,

Искам да Ви помоля да давате и предложения с какво може да се замени; да се добави и т.н

С уважение: SCORPIO

Сайта е добре

- При отварянето му заглавието излиза на гергелеци.

- Мисля че и дизайна под Firefox не е така както се вижда с ИЕ.

- Може би трябва да се пооправят някой връзки (напр. на Customers излиза - Части втора употреба)

Още дна препоръка: Ако искаш да има български и английски направи сайта разделен. Или само на български или само на английски.

На мен ми харесва :)

• 3 седмици по-късно...

не забравяй да указваш фона на станиците си .. ако потребителя си е сложил по негово желание да е син примерно .. ти като нямаш указан целия дизайн пропада ..

Здравей,

Искам да Ви помоля да давате и предложения с какво може да се замени; да се добави и т.н

<{POST_SNAPBACK}>

Много е зле. Първото, което трябва да смениш щом ще ползваш програма за изработката е FrontPage с Macromedia Dreamweaver или поне да се научиш правилно да работиш с FrontPage. Има разминавания и застъпвания в хоризонтална и вертикална посока. Неправилно подбрани шрифтове и голямо разминаване в големината им. Ниска резолюция. Излизат иероглифи в заглавието и лентата. Смени

<meta http-equiv="Content-Language" content="en-us">
с
<meta http-equiv="Content-Language" content="bg">

Надписите на бутоните се разминават по височина. И това само на пръв поглед. Що се отнася до идеята, добра е. Има много такива сайтове - прегледай им кода да видиш как става.

Като цяло сайта е добре измислен само малките грешки трябва да се пооправят истава идеален.

Сайтчето като цяло ми харесва, само не ми допада цвета на текста :

"Здравейте,

В страницата ще намерите подробна информация за предлаганите..."

На синия фон не се чете

Нещо не е наред със border-ите на таблицата вдясно - с какъвто и браузър да го разглеждам, пасажа " Цени за изграждане на локани мрежи в дома или офиса" ми излиза върху останалия текст и става нечетимо.

Също така считам за не чак толкова практична идея хоризонтланото меню да е като flash - рискуваш значителна част от потребителите да не разберат, че изобщо има меню ако нещо им се е сдухало с macromedia-та (както например при служебния ми FireFox).

да и при мен има проблем с флаша! тествай как се вижда примерно под Интернет Експлорер но също така и под Firefox, вече доста потребители ползват него! Прочети и научи малко за комбинацията на цветовете! Кои цветове с кои си пасват и така нататък! За да се харесва 1 сайта трябва да може да се вижда добре под най-използваните браузъри, да се зарежда долу горе бързо, да изглежда добре и да е полезен! Другото което не ми направи хубаво впечетление е това компютърче до текста, намери такава картинка която да няма бяло около себе си, а да е само компютърче! Още нещо: от едната страна където е промоции е сиво а от другата страна цвета е син, някак си според мен не си пасва! Както каза някой изравни двете таблици от ляво и от дясно, има според мен много място оставено между техния долен ръб и брояча от долу! Има какво още да се прави, но като за начинаещ бива!

• 4 седмици по-късно...

По мое скромно и никому не ангажиращо мнение - не съвместими цветове, тъмна с мого светли полета дразнещи и уморителни, никаква симетрия между отделните страници.

Редактирано от kosta (преглед на промените)

Братле поработи малко върху цветовете и шрифтовете, иначе като начало е супер! cool.gif

• Автор
Братле поработи малко върху цветовете и шрифтовете, иначе като начало е супер! cool.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Здравейте,

Много благодаря за вашите мнения.

Бихте ли ми казали какви да бадат цветовете за да изглежда като хората???

Се още не съм експерт в уеб дизайна и е ноемално да имам проблемация с сайта.

:questions: Надявам се с ваша помощ да го направа конкурентен сайт до колкото може.

Очаквам вашите предложения.

Би трябвало да няма проблеми вече с флаша, ако има още такива проблеми напишете.

С уважение: SCORPIO

• 3 седмици по-късно...

Здравей, Скорпио!

Като идея сайтът изглежда страхотно! Но моите препоръки са следните:

* Текстът, гласящ " Цени за изграждане на локани мрежи в дома или офиса:", излиза от предназначената текстова кутия. Резолюция: 1280x1024

* Не би било лошо ако промениш цвета на линковете, така че той да е еднакъв при активни, посетени и нормални линкове и да бъде сравнително по-лесен за разчитане от цветовата гама.

* Навигационния бар е добра идея, но ако увеличиш размера с около 15 пиксела и леко размера на текста ще бъде идеално

* Брояча на посещения е най-добре да бъде банерче с размер 70 / 80 х15 пиксела, водещ към страницата на брояча, тъй като този изглежда малко несъвместим със сайта.

Надявам се да не съм те затруднил твърде много. Със здраве!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.