Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся безплатен хостинг

Featured Replies

Проблемът е такъв. Кланът ни с който играем линейдж остана без форум заради проблеми с укоза. Сега търсим друг безплатен хост. Условията са да е безплатен, видим от Русия (играя на руски сървър) и да поддържа php mysq. l

Ако е само до форума, изпробвай forumer.com - регистрацията представлява и инсталация на форум(phpbb2 или ipb) без да се занимаваш да качваш файловете да правиш бд...

• 1 месец по-късно...
  • 1 месец по-късно...

Ето тук можеш да използваш невиждан досега безплатен хостинг, с минимален труд.

Виж за какво става дума от банера в подписа ми :speak:

www.Hosting.2Torials.Info

Поздрави!

Редактирано от GainWard (преглед на промените)

Ето тук можеш да използваш невиждан досега безплатен хостинг, с минимален труд.

Виж за какво става дума от банера в подписа ми :)

www.Hosting.2Torials.Info

Поздрави!

Реклама ?

• 2 седмици по-късно...

- 1500 MB of Disk Space

- 100 GB Bandwidth

- Your own domain hosting

- cPanel Control panel

- Website Builder

- Over 500 website templates ready for download

- Free POP3 Email Box and Webmail access

- FTP and Web based File Manager

- PHP, MySQL, Perl, CGI, Ruby.

- No Ads at all !

000 WebHost

Съвт от мен: качи си твои форум и гледаи дали може да си свалиш базата данни после, защото след време ако речеш да го местиш става кофти.

• 3 седмици по-късно...
Пробвал ли си www.1gb.bg

Този сайт нарушава много законите на България. Голяма част от информацията я няма на български. Освен това има прекалено много рестрикции

Този сайт нарушава много законите на България. Голяма част от информацията я няма на български. Освен това има прекалено много рестрикции

да не говорим,че е поредният rip-off....демек с насоченост за крадене на информация...

• 2 месеца по-късно...

да не говорим,че е поредният rip-off....демек с насоченост за крадене на информация...

Много ми е интересно ти пък от къде знаеш че е rip-off и " с насоченост за крадене на информация " - някой вътрешен човек ли ти каза или пишеш без много-много да имаш идея за какво говорш. А и би ми било интересно да науча кои точно закони от българското законодателство са нарушени...

E това е българина - даваш му нещо безплатно и добро, а той веднага почва да го плюе.

Редактирано от MisterX (преглед на промените)

ще ми кажете ли някой Безплатен хостинг С готови шаблони?Освен blogger и wordpress !Подобен на 1gb само че с готови шаблони!МОля ви помощ!

Извинявам се, но за 50 лв/година (на цената на една цигара дневно) си взимате хостинг и домейн в БГ с всички екстри и поддръжка. Защо ви е безплатен с ограничения на скоростта и несигурност (дали няма да решат да ви резнат заради трафик/натоварване)???

Аз не бих качил форум на безплатен хостинг, т.к. никой не гарантира за сигурността на информацията, а там се съдържа и лична информация (или най-малкото пощенските адреси), която би била добре дошла за спамърите...

• 2 седмици по-късно...

Извинявам се, но за 50 лв/година (на цената на една цигара дневно) си взимате хостинг и домейн в БГ с всички екстри и поддръжка. Защо ви е безплатен с ограничения на скоростта и несигурност (дали няма да решат да ви резнат заради трафик/натоварване)???

Аз не бих качил форум на безплатен хостинг, т.к. никой не гарантира за сигурността на информацията, а там се съдържа и лична информация (или най-малкото пощенските адреси), която би била добре дошла за спамърите...

Виж приятел , не си прав. Не всеки в този форум има възможност да отдели тези пари , но има доста които се занимават с поддръжката на сайта . Аз също съм един от тях , хоби ми е да правя сайтове но нямам възможност да закупувам домейн и хостинг , да вярно за някой тези мои думи ще прозвучат смешно но какво да се направи не сме кой знае колко богати . За сега съм отделил пари само за един мой проект - но знаеш ли колко дни съм ги събирал ? Ти ти е лесно да говориш защото мама ти дава пари , а тези който си ги изкарват и трябва да отделят да не мислиш че им е лесно .

• 5 месеца по-късно...

Направете си сайт без да плащате за Хост и Домейн, напълно БЕЗПЛАТНО.

пр: www.вашият сайт.co.cc - така ще изглежда вашият уеб сайт.

Линк за регистрация!

От този линк може да се регистрирате в системата на сайта и да създадете своята страница.

Има и ФОУРВАРД за пренасочване на избран от вас уеб адрес.

Това е предложение, комбиниращо две отделни услуги - безплатен хостинг от 000webhost и безплатен .co.cc домейн от co.cc (т.е. името ви става ime.co.cc)

Много добър безплатен хостинг 000webhost.

+ php, myasql, ftp и др.

- малко бавно зарежда, ама за безплатен е добре.

chanh-Administrator:

If you access your site too often your ip will be blocked for one day.

Линк

Ето какво ми върнаха като отговор. Оставям сами да прецените.

Само да резюмирам-Исках да си направя сайт и започнах.

Често влизах за да бърникам различни неща и да правя конфиурации на различни неща.

Вчера достъпът ми просто беше...отрязан...за 1 ден, защото "твърде" често съм посещавал сайта. Никой не обясни какво значи твърде често.

Преди това пък 3 дни сайтът ми беше "Under Review" като пишешe, че щяло да свърши за 2-4 часа и така 3 дни...

И никой не го оправи, докато не "напомних" на Поддръжката(Support-a)...

И пак не дадоха обяснение.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Линк

Ето какво ми върнаха като отговор. Оставям сами да прецените.

Само да резюмирам-Исках да си направя сайт и започнах.

Често влизах за да бърникам различни неща и да правя конфиурации на различни неща.

Вчера достъпът ми просто беше...отрязан...за 1 ден, защото "твърде" често съм посещавал сайта. Никой не обясни какво значи твърде често.

Преди това пък 3 дни сайтът ми беше "Under Review" като пишешe, че щяло да свърши за 2-4 часа и така 3 дни...

И никой не го оправи, докато не "напомних" на Поддръжката(Support-a)...

И пак не дадоха обяснение.

Еми ти си се поолял малко 2000 посещтения за 24 часа от едно IP :yanim:.

Се пак е безплатен, неможе да очакваш чудеса.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.