Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво мислите за WCG Ultimate Gamer

Featured Replies

a32b5d917ab8a4d2a8c0cd98eefef5553d2fae9bwcgultmategamer.jpg

В САЩ геймърите са новите риалити герои. Шоуто ”WCG Ultimate Gamer” ще започне да се излъчва чак през март и ще покаже как 12 фена на игрите се борят за титлата „Най-способен”. През няколко дни те ще се изправят едни срещу други, отборно или индивидуално, на монитора. И... тук идва голямата изненада – ще има двубои и в реална версия на съответната игра. Забиват ли Guitar Hero – ще свирят на истинска сцена, с истински инструменти. Ако задачата им е да разбият конкуренцията на Halo 3 – след виртуалната арена ще излязат на пейнтбол игрището.

Разбира се, геймърите ще живеят заедно, ще се забавляват заедно и ще споделят пред камерите какво чувстват. Ако се съди по трейлъра, който вече се появи в интернет пространството, риалити форматът обещава да е зрелищен, атрактивен и... да излъчи геймър номер 1. Той или тя ще трябва да има железни нерви и да владее до съвършенство всички заглавия на пазара.

Риалити форматът е създаден с подкрепата на WCG и Samsung Electronics.

Официален сайт

Инфо в wikipedia

1 :01x01 - Are You Ready to Rock? (Mar/10/2009)

2 :01x02 - Kicking and Screaming (Mar/17/2009)

3 :01x03 - Shut Up and Drive (Mar/24/2009)

4 :01x04 - Move It or Lose It (Mar/31/2009)

5 :01x05 - Season 1, Episode 5 (Apr/07/2009)

6 :01x06 - Season 1, Episode 6 (Apr/14/2009)

Епизодите можете да ги изтеглите от аренабг

Ето линк към 3 епизод защото там не е качен Епизод 3

Епизод 4

Наградите са предоставени от Samsung

1.41'' Plazma

2.Лаптоп

3.Телефон

4.100 000$

5.Участие на WCG 2009 Grand Final в Chengedu, China.

Редактирано от x7team (преглед на промените)

А стига, това пък как ми е минало между пръстите незабелязано. Ако не беше темата, като нищо да го проспя О.0 Едно време много ги следях всякакви такива активности, ама сега .. Та в момента ги свалям епизодите и да видим какво ще си покаже. Дано не излезе някоя лигава боза, основана на идеята "games", колкото да събере зрители. Иначе по мое виждане, дори и добре да е направено шоуто, пак няма да се хареса на българи, защото тук идеята за геймърството е малко неразбрана.

• Автор

Забравех да добавя че ще излизат нови епизоди всеки вторник ако не се лъжа.

Личен коментар по шоуто : Изгледах 2 епизода и съм сравнително доволен. Определено е приравнено на зрителско ниво "non-gamer" т.е. има доста лигави елементи, бая драма, но като цяло добре се заформя. Нз участниците от къде ги изкопаха, ама нещо поне за мен са бая далече от определението "pro gamer" O.0 За сега имам трима фаворита и то в смисъл че само в тях виждам някаква иска за успех. Останалите са пълна скръб.

Първият е "Prod1gy X" (Robert) - Стилът му е леко насоченост всичко или нищо. Вижда се че е доста дистанциран от останалите. Отначало даже беше тръгнал да създава алианс с хора, на които може да вярва, ама другите го взеха за слабост това. Обикновено е пасивен, но най-ми хареса накрая за елиминацията, когато се изправи срещу "KosherHamm". Вторият си скъса задника да тренира в последният момент, мислейки си че това ще му даде някаква преднина, а "Prod1gy X" просто остави нещата така. Отиде там сигурен, уверен в себе си и го размаза. Точно геймърски начин на мислене и действие. Затова ми е първият фаворит. Иначе според мен тия работи с лещите, малко в повече му идват, ама си го раздава фешън, пък и те затова са го избрали. Шоу да има ..

След него е "DevisAlestar" (Dante) - Не социална личност според мен. Не се разбира с останалите, винаги страни и най-големият му проблем, че не може да губи. Ако има нещо, което един "pro gamer" учи като правило номер едно е как да губи с достойнство. Нашето момче от тази гледна точка никакъв го няма. При реалното изпитание на "Virtua Fighter 5" още малко да се разреве, след като не успя да завърши по план. Да не говорим че се засяга прекалено много от неща които са казани индиректно за него. И все пак, въпреки всички тези "недостатъци" ни показа че не трябва да се подценяват, дори и за игри, които не са му в жанра. В изолацията на "Virtua Fighter 5" с лекота мина всички останали. И в крайна сметка показва че може да се справи, въпреки всички останали да го мразят, защото така беше положението в епизод 2. Все пак това е надпревара, не среща с непознати, където да правиш приятели.

И последният е "Zophar321" (Jamal) - Доста социална личност. Повечето го харесват, но той успява да държи връзката нито твърде близко, нито твърде далече. В един момент е приятел с някой, в следващият е срещу него, без нищо да го спре. Доста стабилен психически, дори след като загуби в "Virtua Fighter 5", която е игра от неговият жанр "Fighting". Смятам че още нищо не сме видели от него. Има още много да покаже на останалите ..

И може би "Swoozie" и "Mark" крият по някой скрит коз, но още не мога да преценя. От женската страна не виждам никаква конкуренция.

За сега толкова, пускам епизод 3 и да видим там какво ще се разкрие ..

Епизод 3 : Ей много ме зариби това шоу. От всичко по малко си има. Вече и една любовна двойка се раздели, нова се завърза. Не е за изпускане. Иначе относно фаворитите ми, ето малко продължение, не че някой го чете, ама аз да си наспамя ;)

Jamal в 3ти епизод си показа истинската същност. Той е от онези, които в началото са доста скромни, сприятеляват се с всички, не се намесват в спор и след време започват да се чувстват твърде много у дома си и да се лигавят. Въздух под налягане, един вид. Само говори глупости и се прави на голямата риба, защото повечето играчи го поддържат. От своя страна Dante продължава да държи първо място, без да се поклаща, въпреки че повечето в къщата го мразят. На PGR4 отново им показа кой е истинският играч. Накрая това да изправи Zophar321 пред Nin9tyNin9 беше и тактически добро решение, тъй като Alyson е една от харесваните в къщата и изведнъж стана тя и останалите играчи, срещу Jamal. Вторият определено не го прие много добре. Единствено го спаси че Alyson беше наистина слаб играч на PGR4 и дори в последните минути тотално се отказа. Все пак докато Dante държи първенството, Jamal няма да бъде никакъв проблем за него. Този който продължава да се държи на наистина високо ниво е "Prod1gy X" (Robert). Винаги в сянка, без да се намесва в чуждите разправи и да прави излишни врагове. Ако аз бях в къщата, щях да съм точно като него. Така че да, от тримата Robert ми остава фаворита. От Dante очаквам още, защото който си го може, го може, а Jamal ще пропадне рано или късно. Само за 'trash talking' го бива този ..

Редактирано от FEarBG (преглед на промените)

• Автор

Утре май излиза нов епизод да се надявам на бързо качване в чуждите торенти че нещо в наще българските не го качват.При първа възможност ще го кача

Имам двама фаворити:CiJi и Mark

Влюбената двойка, а ? laugh.gif За Mark нз, но CiJi определено е лидерката в женският пол. Мен ми е интересно как ще се развие тази вражда между Dante и Jamal, че вторият започна нещо да ме дразни. Иначе да, епизод 4 ще излезе на 31 Март с заглавие "Move it Or Lose it". Надпреварата ще е в "Dance Dance Revolution" серията ..

• Автор

Мен Данте определено ме дразни.Иначе CiJi е много добра и наистина е лидерката в женския отбор.Днес излиза да се надявам че утре най-късно ще има нов епизод

WCG Ultimate Gamer в SciFi.

Малко трейлъри по темата :

- EpilepticGaming

- WorldCyberGames

Atheletes of the New Century - WorldCyberGame

- Подготовката преди епизод 5 за надпреварата в жанр FPS - Halo 3. Излиза на 7 април с под заглавие "Things Get Explosive" ..

Интервюта с участниците има в официалният YouTube канал на World Cyber Games ..

• Автор

Намерих четвърти епизод.Ще го изтегля и кача

x7team май само ние си го гледаме това шоу. :angry: Едно голямо благодаря, че даваш всички епизоди тук. Другите нз какво изпускат ..

Четвърти епизод беше много добър и се разви точно както очаквах. На реалното изпитание, "CiJi" беше направо "Damn, Shake It Girl" :angry: Ако "Swoozie" не беше вкарал онези откачени движения, сигурен съм че тя щеше да спечели. Иначе момчето показа "Who Is the Man". Напълно си заслужи победата, както на реалното изпитание, така и в изолацията. Евала му правя .. Какво казват "Don't Fuck with Black ppl". biggrin.gif Втората тройка танцьори бяха супер слаба работа. Е примерно "Dante" си е типичен геймър - дистанциран, леко агресивен и не уважава другите. Точната комбинация и то се личеше че на тези танци няма да го бъде. "Geoff" вкара някакви тежки категории движения, нз какво беше това чудо О.0 А вече тоя "Jamal" ми е супер смешен. Баси мизерника, избраха го само дето се лигави там и накрая щеше и да се пребие от лигня, че се опитва да стигне "Swoozie". Този съюз между "Robert" и "Dante" беше много добра идея. Ако не единият, другият ще му сипе. Геймър ми го раздава .. Баси ламера .. От третата тройка определено "Robert" им показа как се прави. Който го може, си го може .. Най-странното беше на изолацията. "CiJi" уж го раздаваше голямата работа, че тъй като е най-добрата, да остане за елиминациите и лидера от реалното състезание и изолацията да я изправи пред "Dante". Реално погледнато беше добра стратегия. Ако беше станало така, "Dante" сигурно щеше да отпадне. Ама нашата какво се зариби там и прецака всичко. А най-странното беше, че уж "CiJi" мина изолацията сериозно, пък завърши на четвърто място. Уж много добра беше, а "Robert" ги издуха всичките. Та смешна и работа. Следващият път "Dante" ще и сипе и е вънка. Иначе епизод пет ще бъде в играта HALO 3 и въпреки че имаме доста играчи, които са в този жанр, аз лично залагам на "Prod1gy X" (Robert). Според мен ще ги размаже с лекота ..

..

П.П. От трейлъра, който дадох, на 0:16 секунда дават "Mark" супер развълнуван в залата, където лидера избира кой ще се изправи срещу най-слабият от изпитанието. Та повечето викат че явно "Mark" е спечелил, ама не се знае. Аз все още си държа на "Robert" .. x7team казвай някой коментар, да видим твоето мнение, че само монолози водя тука, а според мен има какво да се каже по шоуто ..

• Автор

Май наистина само ние го гледаме.На другите ще им кажа че адски много изтърват от това шоу.CiJi беше наистина много добра в реалото състезание.За Jamal няма какво да говорим идиот от всякаде.Тръгнал да лъже и това му била стратегията след като се прибрал от елиминации.Тва го правят само адски отчаяните хора.Нямам търпение за Halo 3 че ще и играят и painball.Тва ще е супер

П.С. Танца на CiJi и Челси бяха адски секси :angry:

• 2 седмици по-късно...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.