Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

търся програма за конекция

Featured Replies

може ли да се направи програма с кяото да се създава автоматично широколентова конекциа

Редактирано от nqmamtakova (преглед на промените)

може ли да се направи програма с кяото да се създава автоматично широколентова конекциа

По принцип може.Само , че зависи от това този който я прави какво си представя. ;)

• Автор

искам програма която да испълнява следната функция:

отваря Network Connections после да даде greate a new connection после некст , конект то интернет ,после set up connection manually , после connection using broadband conection, да попита какво да е името на конекцията после да попита за юзар и парола и да я суздаде с пряк пут на десктопа.

надявам се да е станало ясно нямам си и идея от програмиране . предварително благодаря ако ми дадете инфо дали е вузможно да се направи с един фаил да става сичко това.поздрави

• Автор
мисля че действието е твърде елементарно, че да седне някой да пише програма за изпълнението му biggrin.gif

вярно елементарно е за нас който можем да пишем в този форум но има хора който немогат да го направят защото знаят само как да си пуснат скаипа аз се занимавам с това(да настроивам такива връски) и искам да олесня хората да не си блъскат главата

знам че това на нас ни изглежда лесно но на мен ми е трудно да направя тази програма колкото на тях им е трудно да направят конекцията

ако може някои нека да ми пише

Редактирано от nqmamtakova (преглед на промените)

• Автор
:speak: и какво в крайна сметка никои неможе така ли? или просто не попаднах на подходящото място

Далеч по просто ще бъде да напишеш пътя по който се прави и да го дадеш на незнаещите, нещо такова

start->control panel->network connections и така нататък...

Друг начин е да им направиш филмче. А това с програмата малко ми звучи като да се прави машина която да чете книги, вместо хората да се научат да четат

Аз не можеш да правя връзки до преди няколко месеца.Наложи ми се да се науча принудително след като преинсталирах всичко и нямах връзки с интернет.

Трудное, иска се доста мислене и да разбираш какво правиш.Не само да натискаш некст,некст.Тка че не елесна работа за обикновенич потребител който е свикнал само да натиска свържи се наготово.

• Автор

аз имам филмче ама искам да олесня потребителите като някоий направи програма...ама май ще си останем с филмчето

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.