Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за CROSS FIRE MMO OPEN BETA

Featured Replies

Ако си заклет це-ес-ър то тази игра не е за теб. Горе, в лявата част на браузъра ти има бутон back(назад), за да се ориентираш по-лесно често представлява стрелка сочеща на ляво. Този бутон ще те изведе от тази неприятна тема. Ако все пак играеш це-ес, но си изтърпял предното изречение значи можеш да продължиш са четенето. Но знай че тази игра не е це-ес, няма да бъде, не се и опитва. Сравненията по-долу с кънтъра ги давам само защото повечето само това знаят. Нищо лично, но е вярно. Не виждам смисъл от разни коментари в стил "тъпа е", "имитация на CS" и т.н. Играйте и напишете смислен пост. Малка е, бързо се сваля и колкото да е странно няма крак, защото е безплатна все още.

Случайно я видях вчера към 22.00. Леганх си към 4.00, не за друго ами едното око започна да ме боли. Та да се върна на играта. FPS, шутърче демек. Феновете на CS ще им се стори познато. Някак си разработчиците са взели усещането което дава кънтъра. Ето едно клипче да видите:

<защо не се ембедва???>

Малко коментар към видеото: това със снайпера не е хак, прави се. Някъдето сочи дулото, там стреля.

Трепете, получавате game points (GP), повишават ви. С точките си купувате нови оръжия, гранати и т.н., а част от железата изисват определен чин за да можете да ги ползвате. Имате право на до 4 предварително зададени сета екипировка, по дефолт се сменят с B+1 - 4. Един сет е голяма пушка, нож, пистолет или граната(мисля че не може и двете). Можете да ги сменяте само в базата си и май само веднъж след всеки респаун. Има поне два режима на игра:

Team Deatmatch- мисля е ясно, подобно на CS Respawn.

Ghost нещо си: единият тим са екипирани as usual, а другият само с ножове и за разнообразие са невидими, като се движат се виждат само леки очертания. Определено е предизвикателно.

Wikipedia

The place to be - официалният сайт. Тук си правите напълно безплатна регистрация.

Играта предлага и платено съдържания, можете да си купувате GP и още някави глезотии, повече тук.

Има я във фрии арена, но може да се дръпне и от сайта, първо сваля един даунлоудър, 250кб, който дърпа останалите ~270 мегабайта. Ексето си остава на компа и можете да го правите каквото искате после.

Очаква се да направят по-големи резолюции, гласов чат и други такива :) . Сега максималната е 1024х768.

Пуцалката е готина, надявам се да се срещнем там!

Редактирано от go6o_kara (преглед на промените)

• Автор
Жалко подобие на ЦС

Игра ли я? Доста по-различна е. Заради заклетите це-ес-ъри ще ъпдейтна началото на горния си пост.

Поне може да им се признае, че като умират, много смешни задни салта правят ..

Хаха, пробвах я, изиграх една игра и ги съдрах laugh.gif Прилича ми на някаква кръстоска между Counter-Strike и Gunz: The Duel. Дразни ме това, че е малко дървена играта. В смисъл, нали с Q пускаш последното използвано оръжие - то хубаво, ама много мудно става, а съм свикнал така да си презареждам снайпера, че уж по-бързо ставаше при цс-а. Другото, което ме подразни и то доста е, че снайпера е ужасно неточен. Дори и на едно място да съм, пак се случва да не го уцелвам. Забелязах, че като стрелна и след 1-2 сек умира... (това пак със снайпера) А гледам има опция за кланове, та ако искате кажете никовете и да си направим едно. (: Аам, другото нещо, което също ме подразни е никовете - не може да се слага интервал, нито долна черта, а и на всичкото отгоре е само 11 символа >.< А който се интересува - пиша се bloodmage :]

• Автор
А каква е разликата между платената версия и безплатната?

Няма платена версия все още. Това е отворена бета. А ако искаш може да даваш кинти за игрални точки с които да си купиш благинки. Тея точки нормално се трупат с убийства, но става бавно и е за който не му се чака.

Поне може да им се признае, че като умират, много смешни задни салта правят ..

Абе някои и sky high отиват като седнат на граната :huh:

Можете да си купувате флашки и димки в последствие. Ефекта като те флашнат е готин.

Хаха, пробвах я, изиграх една игра и ги съдрах laugh.gif Прилича ми на някаква кръстоска между Counter-Strike и Gunz: The Duel. Дразни ме това, че е малко дървена играта. В смисъл, нали с Q пускаш последното използвано оръжие - то хубаво, ама много мудно става, а съм свикнал така да си презареждам снайпера, че уж по-бързо ставаше при цс-а. Другото, което ме подразни и то доста е, че снайпера е ужасно неточен. Дори и на едно място да съм, пак се случва да не го уцелвам. Забелязах, че като стрелна и след 1-2 сек умира... (това пак със снайпера) А гледам има опция за кланове, та ако искате кажете никовете и да си направим едно. (: Аам, другото нещо, което също ме подразни е никовете - не може да се слага интервал, нито долна черта, а и на всичкото отгоре е само 11 символа >.< А който се интересува - пиша се bloodmage :]

Значи да те зарадвам. Играл си в "училището", там всички са начинаещи, току що регистирани. И аз там ги съдрах. Но като те повишат и не можеш вече да влизаш в "детския сървър". А в другите става много злобно меле. Научиха ме как се умира :)

Това за забавеното умиране и аз го забелязах, не знам що е така, обаче си мисля че той си умира на време, а просто на теб ти го показва със закъснение.

Долна черта можеш да имаш в ника в самата игра, в логин името и форум името не можеш. Аз в играта съм go6o_kara естествено.

Още нещо: изчакайте да ви даде 20 000 точки при едно от повишенията и тогава купувайте нова пушка. Има AMW(нали така се пишеш авепето?) и Драгунов biggrin.gif . Дезърт ийгъл също. Щайера не е лош.

Реших да я пробвам на 800Х600, но почна адски да ми сече ohmy.gif а може и от fraps-а да е било.

thedemonhunter, измисляй име и прави клан.

Да добавя, може да се купуват каски разни други глупости, но на тях си пише че не добавят армор, а са само за красота.

Хм, точно копие на CS... Само дето тука като хвърлиш граната остава диря след нея.

Никаква разлика не виждам от Source-а. (не съм фен на CS)

Source-a е с много по-хубава графика. А иначе който е играл Gunz би ме разбрал защо казах, че ми прилича на кръстоска между нея и цс-а (: Друго нещо, което ми направи лошо впечатление е това, че снайпера е малко бъгавичък. Излизам и го целя точно в главата, а на онзи май изобщо не му вземам, за разлика от цс-а, където със снайпер раздавам правосъдие :huh: Аа, за клана.. Какво ще кажете за [NoiSe-BomB] :rolleyes:

Сега идва въпросът как се прави клан. Да не се иска ранг за тая работа, че нещо не виждам бутон... А за Friends List-а сигурно трябва да се засечем в стая, та после десен бутон и така да се добавяме...

• Автор

Ще видя дали аз имам право да правя клан ;) , но това довечера.

Има играчи с лаг и затова става така. На мен над 85% от главите ми влизат :lol6: , ама има случаи както е на 10 метра пред мен и изведнъж пуска бобената следа и хуква на някъде като Светкавицата. Явно му лаги яко. За съжаление не показва пинг на играчите, та да се уверя че е така.

• Автор
Показва, бе. Като задържиш TAB за резултатите, отдясно има една графа Status.

Това не е пинг :P Това са ти точките експириънс. И аз така си мислех в началото ;)

Хах, щот на мен ми се струва, че в един момент са еди колко си, после намалява ии така ми приличаше на пинг.. А по колко GP вземам на игра (горе-долу), че имам чувството, че ще има да си играя цяла година, за да си купя едно кирливо оръжие... А и като се изръся 1000GP за поправка, имам чувството, че все едно нищо не вземам...

Call of Duty 4 + CS = Cross Fire...каша маша. Играта не е нищо особено поредният клонинг... ;)

• Автор
Хах, щот на мен ми се струва, че в един момент са еди колко си, после намалява ии така ми приличаше на пинг.. А по колко GP вземам на игра (горе-долу), че имам чувството, че ще има да си играя цяла година, за да си купя едно кирливо оръжие... А и като се изръся 1000GP за поправка, имам чувството, че все едно нищо не вземам...

Ами на края на рунда ти изписва колко си получил в таблицата, бавно се вдига. Но да ти кажа според мен оръжията са конкурентни, в смисъл не екато да вземеш нова пуска и да станеш the best. Е, слона убива с един изстрел, без значение къде(за крайниците не гарантирам), но и с началния снайпер ги сваля два изстрела или хедшот.

Call of Duty 4 + CS = Cross Fire...каша маша. Играта не е нищо особено поредният клонинг... :clap:

Всъщност играта няма да излезе от вида си на отворена бета, т.е. май винаги ще е фри, а кинти печелят от глезотииките които се купуват по желание. А за клонинг, ами то по тази логика има 10 игри и останалите са им клонинги cool.gif

само на мен ли combat arms ми се струва по-добра? biggrin.gifbiggrin.gif

На мен combat arms не ми хареса, много е пъстра, графиката е по-натруфена, вали сняг, чуват се животинки, но изобщо не ми хареса. Геймплея на crossfire по ми допада.

spoiler: кажи сега че игрите като основа не са еднакви, сайтовете им, системата за логин, цялата схема. Да не се окаже че двата сайта се хостват от един сървър biggrin.gif

---------------

Флашката ако се мята разумно осигурява 2-3 фрага ;)

А пистолета е задължителен в торбата със снайпера. На Монако луди ги правя laugh.gif

Кораба и египет са ми любими, монако не ме кефи (: А иначе какво са 2-3 фрага? Аз като изляза си ги правя от раз :yanim: Единствения косур е бавното събиране на GP, иначе тва с експириънса си кефи, тъкмо по-бавно и по-интересно (: Също и това, че много бавно сменя оръжията и главно затова мра. =/

• Автор

Клан се прави от тук:

http://clan.subagames.com/clan_create_1.aspx

За целта трябва да сте ранг поне staff sergeant и се вземат 5000GP. Това го имам.

Имам няколко въпроса обаче:

Като пиша името на клана, правоъгълните скоби пишат ли се? Има после CLAN TAG:, лимитирано до три знака, какво е това?

И накрая за clan description какво да драсна, измислете нещо.

Де да знам, като искаш със скоби, като искаш без скоби... За клан таг си нямам и на представа, може би клановете са само от 3 букви... Пъък за тва описание не знам какво толкова има да се мисли, аз не знам от кво значение е това...

Аам, сега го видях. Това клан таг предполагам е с каква дума да ни е тагнат клана, както например клипчетата в тубата :}

Редактирано от thedemonhunter (преглед на промените)

След 2 часа игра ми стана интересна ;) пиша се SOTISBG ако искате може да си направим БГ клан :) И само на мен ми ли показва че съм админ на сървъра сменям си карти и всичко ohmy.gif

Редактирано от sotkata (преглед на промените)

• Автор
След 2 часа игра ми стана интересна ;) пиша се SOTISBG ако искате може да си направим БГ клан :) И само на мен ми ли показва че съм админ на сървъра сменям си карти и всичко ohmy.gif

Всеки може да прави игра/ сървър. Който е host определя правилата. Ако хоста напусне, ако не се лъжа този който е с най-много точки става host автоматично.

Малко по-нагоре има име на клана. Писал съм и изискванията. Ако можеш - прави и пиши. Аз в момента нямам възможност да играя и затова не съм направил.

Ако си заклет це-ес-ър то тази игра не е за теб. Горе, в лявата част на браузъра ти има бутон back(назад), за да се ориентираш по-лесно често представлява стрелка сочеща на ляво. Този бутон ще те изведе от тази неприятна тема. Ако все пак играеш це-ес, но си изтърпял предното изречение значи можеш да продължиш са четенето. Но знай че тази игра не е це-ес, няма да бъде, не се и опитва.

Ха-ха-ха. Тя играта е подобна, но виж, играеш ли Counter Strike, то тя не била за теб. Как ли го измисли пък това.

Какво ще кажете за [NoiSe-BomB] :)

Best name EVAR.

Има после CLAN TAG:, лимитирано до три знака, какво е това?

Clan tag е съкращението, което, предполагам, ще излиза пред имената ви в играта, за да покаже, че членувате във въпросния клан. Например [NB]go6o_kara.

И накрая за clan description какво да драсна, измислете нещо.

Предполагам, че можете да се опишете като група приятели, играещи за забавление. Какво ли му и мислите.

Редактирано от mxp (преглед на промените)

• Автор
Ха-ха-ха. Тя играта е подобна, но виж, играеш ли Counter Strike, то тя не била за теб. Как ли го измисли пък това.

Вторият пост в темата провокира въпросния текст. Не виждам смисъл от коментари "жалко подобие на ЦС", "по-тъпа е от ЦС" и други в този стил. Има хора за които ЦС е целият свят, за тях се отнася. Предполага се че останалите могат да хванат смисъла на написаното. На мен не ми харсва Цс, но не обикалям по свързаните с него теми да си "споделям" мнението.

Best name EVAR.

За мен е толкова добро колкото всяко друго честно казано. Нито ще събаряме класациите, нито нищо. К'во ти пука на кратко.

Clan tag е съкращението, което, предполагам, ще излиза пред имената ви в играта, за да покаже, че членувате във въпросния клан. Например [NB]go6o_kara.

Мерси за пояснението на клан-тага.

Предполагам, че можете да се опишете като група приятели, играещи за забавление. Какво ли му и мислите.

Никой нищо не му мисли, просто в момента имам време колкото за рунд-два на ден... И малкото точки които ми трябват за да направя клана ще ги събирам една седмица сигурно.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.