Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

губене на мощност

Featured Replies

Здавейте.Аз сам нов вав форума но имам някой въпроси ако някой може да помогне?Имам Zafira A Y20DTH от известно време започна да губи мощност и ми светва лампата на таблото.Прави го най вече като загрее около 90 градуса.Някой имали идея от какво може да е?Ще сам благодарен ако пишете.

• Автор
kazi malko poveche kakva lampa na gas ili na benzin

на дизел съм.лампата е кола с ключе.както си карам светва тази лампа и колата изгубва всякаква мощност.варви но не се наема.сменяха ми гарнитурата на смукателите и долу горе от тагажа започна да го прави.възможно ли е да е някое клапанче или някой вакум?помагайте че нямам нерви повече.до гуша ми дойде от майстори вече.

на дизел съм.лампата е кола с ключе.както си карам светва тази лампа и колата изгубва всякаква мощност.варви но не се наема.сменяха ми гарнитурата на смукателите и долу горе от тагажа започна да го прави.възможно ли е да е някое клапанче или някой вакум?помагайте че нямам нерви повече.до гуша ми дойде от майстори вече.

http://www.opelclub-bg.com/forum/index.php?showtopic=28777

Първото което ми идва на ум е че колата може да е с автоматични скорости и проблемът да е там.Тогва колата минава в авариен режим и не се наема както прави и твоята.Но дори и да не е така когато ти светне лампичката на таблото без да гасиш колата ще трябва да отидеш в някой свестен сервиз да я закачат на компютър и да видят точно къде ти е проблема.Тук никой не може да ти даде точен отговор.Успех!

• Автор
Първото което ми идва на ум е че колата може да е с автоматични скорости и проблемът да е там.Тогва колата минава в авариен режим и не се наема както прави и твоята.Но дори и да не е така когато ти светне лампичката на таблото без да гасиш колата ще трябва да отидеш в някой свестен сервиз да я закачат на компютър и да видят точно къде ти е проблема.Тук никой не може да ти даде точен отговор.Успех!

това го направих.отидох в опел като ми светеше лампата.взеха колата вкараха я отзад в сервиза и след малко ми казаха че имам проблем в горивната система.но ништо повече.не можели да ми кажат каде е точно и колко ще ми струва.колата е с ръчна скоростна кутия.ако някой знае свестен сервиз в Бургас или някаде на около да каже каде.ако трябва и в София ще отида

Явно не си попаднал на точното място.Ако имаш път към Варна се обади.Ще ти дам номера на телефона си на лична.

това го направих.отидох в опел като ми светеше лампата.взеха колата вкараха я отзад в сервиза и след малко ми казаха че имам проблем в горивната система.но ништо повече.не можели да ми кажат каде е точно и колко ще ми струва.колата е с ръчна скоростна кутия.ако някой знае свестен сервиз в Бургас или някаде на около да каже каде.ако трябва и в София ще отида

koko_opel,прочете ли внимателно темата от линка,който съм ти дал по-горе?

В последния пост е обяснен ясно проблема с горивната система!

• 1 месец по-късно...
  • Автор

здавейте отново.след много мъки ми препоръчаха един сервиз в Бургас.Закарах колата и на втория ден ми казаха че е ГНП.Сега ще го свалят да го тестват и да кажат колко ще струва

Не трябва ли да е женски род - тя (помпата) или не съм разбрал и ще смъкват целия мАтор laugh.gif

• 2 месеца по-късно...
  • 1 месец по-късно...

За тази работа има автомонтыор или нова кола.

Най-обикновен проблем при всички коли е така. Всяка кола трябва да има перка до двигателя щом загрее както казваш ти работи по-дълго на малки обороти с малка скорост колата загравя вдига 90 градуса и на 91/92/92 включва перката тя охлажда до към 85 и изключва. Проблема ти е в перката явно не се включва. Без перка с прегряла кола ще хвърлиш двигателя ако не е за хвърляне вече. Какви глупости какви горивни системи тея знаят ли къде се намират въобще. Комютърната диагнотика на кола най-вече дава успевамост и откриваемост на проблема в 70% от случаите. Най вероятно се е прекъснал някой кабел или се е откачаил и няма ток до перката за да не ти охлажда. Или ако я си я карал много може и да е изгоряла. Все пак това е OPel Zafira няма ли гаранция тази кола ако е в гаранция им я карай в сервиза и да си я опраЯТ. :huh:

Ако е втора ръка написах къде е проблема. Каква е тази лампичка, която светва на таблото.

И още нещо много ясно, че щом колата не е наред и двигателя и водата почти ще заври няма да има мощност.

Редактирано от iordanoff (преглед на промените)

• Автор

Благодаря за информацията но перката ми работи.Наистина се оказа че е ГНП.Износен кожух.Смениха го и вече всичко е наред. ;)

• 1 месец по-късно...

Карам ровер75 дизелов дтел 2000 комон рейл -няма мощност.каква може да е причината.помогнете.

Карам ровер75 дизелов дтел 2000 комон рейл -няма мощност.каква може да е причината.помогнете.

Много изчерпателно обяснение...може да е неработещо турбо, дебитомер, охладител и още куп неща.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.