Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мисля че даден сайт ме филтрира по IP?

Featured Replies

Мисля че е за тук темата, ако не моля да бъде преместена където е по-подходящо.

Мисля че администратора ме филтрира по IP. Причината е че от вкъщи като опитам да вляза в сайта и ми изкарва

Great Success !

Apache is working on your cPanel® and WHM™ Server

If you can see this page, then the people who manage this server have installed cPanel and WebHost Manager (WHM) which use the Apache Web server software and the Apache Interface to OpenSSL (mod_ssl) successfully. They now have to add content to this directory and replace this placeholder page, or else point the server at their real content.

ATTENTION!

If you are seeing this page instead of the site you expected, please contact the administrator of the site involved. (Try sending an email to <webmaster@domain>.) Although this site is running cPanel, WebHost Manager, and Apache software it almost certainly has no other connection to cPanel Inc. or the Apache Group. Please do not send mail about this site or its contents to cPanel Inc. or the Apache Group.

About cPanel:

cPanel is a leading provider of software for the webhosting industry. If you would like to learn more about cPanel please visit our website at www.cpanel.net. Please be advised that cPanel Inc. is not a web hosting company, and as such has no control over content found elsewhere on this site.

About Apache HTTP Server:

The Apache HTTP Server is an open source web server which powers many of the worlds web sites. The Apache HTTP server is part of the Apache Group's many influential projects. Their efforts have helped shape much the world wide web, and they continue to be a dominating force in the web hosting industry.

А когато напиша име на сайта.домейн/index.php ми дава:

404 Not Found

The server can not find the requested page:

хххххххххх.ххх/%D0%B8%D0%BD%D0%B4%D0%B5%D1%8C.%D0%BF%D1%85%D0%BF (port 80)

Please forward this error screen to thezone-bg.com's WebMaster.

Apache Server at хххххххххх.ххх Port 80

Това го вади с мозила, IE, хром. Изчистих целия кеш на IE - същото, влязох в защитен режим през chrome - логично същото.

През прокси обаче го отваря. От работа също го отварям. И се чудя и мая това което си мисля ли е или?

Другото странно поне за мен е че съм на BTK, и сега ще пробвам да си рестартирам модема да си вземе друго IP.

EDIT: С друго IP пак същото дава. В такъв случай проблема ще да е друг, но какъв?

Редактирано от go6o_kara (преглед на промените)

Ами от БТк се отваря, ако е този сайта - http://games.thezone-bg.com/ Не те филтрира доставчика, лоша свързаност и тъпи проблемчета с някой ДНС sad.gif

• Автор
Ами от БТк се отваря, ако е този сайта - http://games.thezone-bg.com/ Не те филтрира доставчика, лоша свързаност и тъпи проблемчета с някой ДНС sad.gif

Мерси за отговора.

Все пак ми е чудно. Гледай сега какво магаре на баир съм: ако е лоша свързаност би трябвало да има проблеми с отварянето на страницата а не с показване на друго съдържание. Ако е DNS, хич няма да я отвори. До колкото знам се прави еднократно резолвинг на името в началото на сесията и толкоз. Естествено довечера за спорта може да пробвам директно с IP да вляза.

Ами само мога да потвърдя написаното снощи от мен. Доста домейнчета има закачени на клона им, погледни сам - цък Отваря се в момента и от кайбъл, нетера и т.н. С IP не мисля, че ще имаш успех но пробвай, аз също си падам любител на спорта laugh.gif

проблема ти е, че някъде по линията минаваш през proxy, което реже част от таговете в http

консултирай се с доставчика ти на интернет, защо и как иска да ти събере login usernames и passwords или друга извратена причина да те прекарва през прокси

• Автор
Ами само мога да потвърдя написаното снощи от мен. Доста домейнчета има закачени на клона им, погледни сам - цък Отваря се в момента и от кайбъл, нетера и т.н. С IP не мисля, че ще имаш успех но пробвай, аз също си падам любител на спорта laugh.gif

проблема ти е, че някъде по линията минаваш през proxy, което реже част от таговете в http

консултирай се с доставчика ти на интернет, защо и как иска да ти събере login usernames и passwords или друга извратена причина да те прекарва през прокси

Доставчика ми е БасиТаКасенабутах :speak: Всъщност доволен съм, получавам това за което си плащам.

В момента е наред всичко. Не знам WTF и WhereTF се е прецакало и кой какви работи е правил. До домашния ми компютър имам достъп само аз и при положение че живея сам и до колкото ми е известно когато изляза мебелите не започват своя тайнствен живот няма как нещо да е пипнато от моята страна. Да не говорим че най-често е изключен когато ме няма.

Сега ме караш да пускам wireshark да гледам пакетите и да сравнявам ако има повторение.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.