Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Карта на Берлин за Sony Ericsson W880i

Featured Replies

Някой има ли идея откъде да си изтегля сравнително подробна карта на Берлин за мобилен апарат SE W880i (дисплеят е 240х320 пиксела)? Сигурен съм, че такова "нещо" съществува, защото в метрото видях човек с абсолютно същия апарат, на който пичът си разглеждаше карта на Берлин.

Благодаря предварително на отзовалите се, наистина ще ми е много полезна.

П.П. Моля администраторите да преместят темата, ако е по-подходяща за друг раздел.

• Автор

Някой да знае? Или поне някаква програма, за която има повече офлайн карти на Европа.

Може би е бил в нета.Апарата няма операционна система,а аз не съм чувал за java навигация.

• Автор

ами аз се поразрових и излезе, че за този апарат съществува Google Maps Mobile. та, логичният въпрос е може ли да се свали само карта на Берлин, защото иначе телефонът се кънектва всеки път, за да даунлоудва информация.

ами аз се поразрових и излезе, че за този апарат съществува Google Maps Mobile. та, логичният въпрос е може ли да се свали само карта на Берлин, защото иначе телефонът се кънектва всеки път, за да даунлоудва информация.

Картите за google maps се изтеглят всеки път от интернет и не можеш да ги запазиш на телефона:) Потърси java карта на Берлин-напр. има такава за София :) Това е карта на метрото им-http://www.clickapps.com/moreinfo.htm?pid=8116

Редактирано от bob4o (преглед на промените)

• Автор

мерси за реакцията и линка (дори и тази карта ми върши страхотна работа), Бобчо, ще се поразровя!

Някой да знае? Или поне някаква програма, за която има повече офлайн карти на Европа.

mapnav.spb.ru

• Автор

хайде да дадеш и линк към карта на Берлин, моля те

• Автор
хайде да дадеш и линк към карта на Берлин, моля те

аре, бе пич, не ме карай да пускам нова тема! търсих и по форума, и навсякъде и не мога да се оправя! дай една карта за Берлин, дееа...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.