Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дните на седмицата на румънски

Featured Replies

Здрасти!

Доскоро "Холмарк" беше на български, сега пак почнаха да изписват програмата на тъпия румънски :huh:angry.gif Някой знае ли румънски и как са на тази маймуница думите? Извинявам се за грубостта, ама не сме в Румъния а и езика е толкова труден.......... angry.gif

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Здрасти!

Доскоро "Холмарк" беше на български, сега пак почнаха да изписват програмата на тъпия румънски :)angry.gif Някой знае ли румънски и как са на тази маймуница думите? Извинявам се за грубостта, ама не сме в Румъния а и езика е толкова труден.......... angry.gif

До колкото знам хващаме сигнал на Халмарк, който идва от Румъния сега, а и сме в ЕС ;) Както Евронюз са на руски - не мога да си го обясня, ама явно това е причината. На а екс ен-а ми рещламите са на та чешки или нещо от сорта и не се оплаквам cool.gif

На мен обаче ми писна от тъпия румънски, не сме в Румъния все пак! :):inlove1:angry.gifangry.gifangry.gifangry.gifangry.gifangry.gif Пропускам си филми само заради тъпия език, понеже не знам кое кога почва. Като беше на български всичко беше по-нормално и разбираемо. Няма да я уча тая маймуница румънския пък! :yanim:

На мен обаче ми писна от тъпия румънски, не сме в Румъния все пак! Пропускам си филми само заради тъпия език, понеже не знам кое кога почва. Като беше на български всичко беше по-нормално и разбираемо. Няма да я уча тая маймуница румънския пък! :P

Ми пропускай си филма като те мързи да прочетеш програмата biggrin.gif Програмата в "Стандарт" е на български нали? И езика не ти е виновен, че си недосетлива cool.gif И след като сигнала не е български, не се оплаквай, че не е на български език, защото това е...ъъъъъ нормално...

Редактирано от neco89 (преглед на промените)

Ми пропускай си филма като те мързи да прочетеш програмата biggrin.gif Програмата в "Стандарт" е на български нали? И езика не ти е виновен, че си недосетлива cool.gif И след като сигнала не е български, не се оплаквай, че не е на български език, защото това е...ъъъъъ нормално...

Не взимам редовно вестник.

Не взимам редовно вестник.

http://www.dnes.bg/tv.php - програмата на всички телевизий - HALLMARK CHANNEL

04:00 "Инспектор Морс V" - сериал/мистерии с Джон Тоу и Кевин Уейтли. -това явно е за днес ,проверявай..............

Нормално е да търпят и да плащат за чужд език само хората, които не уважават себе си!

Всеки от нас плаща на кабелната телевизия, за да получава програми на български език.

Може да сме в Европейския съюз, но сме и в България! А и Европейски съюз, не означава Румънски съюз.

Предполагам, че е голяма трагедия да се пропусне филм по Hallmark, но аз все си мисля (а може и да се заблуждавам!), че е по-лесно да използва търсачката в Internet, отколкото да се учи румънски: http://bg.hallmarkchannel.tv/default.aspx

Нормално е да търпят и да плащат за чужд език само хората, които не уважават себе си!

Всеки от нас плаща на кабелната телевизия, за да получава програми на български език.

Може да сме в Европейския съюз, но сме и в България! А и Европейски съюз, не означава Румънски съюз.

Не е това идеята. Идеята е, че сигнала идва от Румъния, а не от България и след като идва от Румъния е нормално езика, на който е програмата, която се излъчва на предаването да е на румънски език. Сигналът на Дискавъри идва от англоговоряща страна, рекламите също са на английски. Това е цялата история. Не виждам повод за злобни коментари по въпрос на Румъния след като те са си платили очевидно, за да излъчват сигнала от страната си.

"Холмарк" обаче прекаляват така! Защо не вземат пример от "Дискавъри"? А "Нешънъл Джиографик" минаха от румънски на устен български и ние хората с увреден слух какво ще гледаме по NG сега? :down::lol6::wub:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.