Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

DVD-ROM не чете DVD-RW

Featured Replies

Днес записах един DVD-RW Maxwell с Nero 6 и уж всичко беше точно - проверка на файловете - ОК и после като сложих диска - няма нищо на него. Пробвах и с други дискове - същата работа. И с Ashampoo burning studio пак не става.

Тогава пробвах и с други дискове, които съм записвал по - рано и отново ми показва, че няма нищо на тях! Въобще не иска да прочете никакъв презаписваем DVD а с DVD+R и със CD няма проблеми - записва и ги отваря нормално.

От Properties и от Device Manager ми показва, че няма проблем с устройството?

Записвачката ми е Sony Optiarc DVD RW AD-7170A и досега не ми е правила проблеми и не знам защо не работи само с презаписваеми, даже не знам дали проблемът е в нея или е софтуерен, много ви моля, помогнете!

Маи, че темата не е баш тука, но не мога да запиша диск с windows 7

CD дискове си записвам и чета без проблем обаче сложих DVD-RW и само почна да цъка нешто не иска да го пусне нито да записжам нищо.Преди време сам записвал такива дискове, но сега не иска.Това аиде отидех при един фр и си напражих диска boot обаче не иска да тръгне нито през windowsa нито след инсталация показва само ...................... и пак цъка флопито.Как мога да го преинсталирам като не иска да се пусне ? Ако заредя img даила във виртуален диск и да го пуска нямам пак памет защото иска 16GB а аз имам 3GB.

Някакви идеи по темата ?

Някакви предположения ?

и при мене е така днес стана

http://forums.techguy.org/multimedia/79032...ng-problem.html

Виж тук има подобен проблем, вероятно някаква лоша серия или модел. Изобщо от както спряха да вкарват ACER и BENQ записвачки, на пазара има само дървета. Може би само тук там са останали някакви бройки Пионер и Плекстор. Другото според мен е боклук.

Днес записах един DVD-RW Maxwell с Nero 6 и уж всичко беше точно - проверка на файловете - ОК и после като сложих диска - няма нищо на него. Пробвах и с други дискове - същата работа. И с Ashampoo burning studio пак не става.

Тогава пробвах и с други дискове, които съм записвал по - рано и отново ми показва, че няма нищо на тях! Въобще не иска да прочете никакъв презаписваем DVD а с DVD+R и със CD няма проблеми - записва и ги отваря нормално.

От Properties и от Device Manager ми показва, че няма проблем с устройството?

Записвачката ми е Sony Optiarc DVD RW AD-7170A и досега не ми е правила проблеми и не знам защо не работи само с презаписваеми, даже не знам дали проблемът е в нея или е софтуерен, много ви моля, помогнете!

Имах подобен проблем и като смених версията на нерото всичко си се оправи. Заради това си купих нова записвачка, докто разбера, че проблема не е в нея.

бе стига с тия Неро-Меро... измислици... от години работя с НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНАТА CDBurnerXP PRO и как веднъж съм нямал проблем!?!?

Подобен проблем се получава и при инсталиран DaemonTools и включени всички емулации.Просто когато се записва DVD±RW се дава off на всички емулации...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.