Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет при покупка на GSM

Featured Replies

Привет на всички.

Наскоро реших да си закупя нов телефон, но се двуумя между няколко и надявам се, че ще ми помогнете да си избера.Значи тефоните са следните: NOKIA 5300( мисля, че се водише за XpressMusic),NOKIA 5130 Xpressmusic и NOKIA 5310 xpressmusic. Дизайна на 5300 е перфектен просто, не ми пречи, че е със слайд. 1.5 MP са ми достатъчни за камерата.Това все пак е телофон, не фотоапарат.Всичко ми харесва по тоя телефон,включително и цената( 210 лв мисля, че струваше.) освен батерията и твърдението на един пич от друг форум. Значи, ако може да ми каже някой, които има този телефон колко го държи батерията при активно използване и колко при нормално. За тъврдението- един ми каза, че телефона не можел да отваря приложения над 1МB.Това вярно ли е? Аз изчетох доста мнения и никой не се оплака от такова чудо.

Вчера видях въпросната NOKIA 5130- телефона е добър, има много добри характеристики,батерията е 1020 амперчаса,ама нещо дизайнчето не ми харесва.Иначе за 220 лв си струва и той. Предполагам, че толкова струва. По принцип по характеристики е по- добър от 5300, ама на външен вид 5300 ми харесва повече.

И 5310.Май струваше 250 лв.Добър е, но дочух, че батерията не е много издръжлива. Това вярно ли е?Имате ли забележки и поблеми с него.

Досега съм имал само SE-та и вече ми е омръзнало и реших да си взема NOKIA.Може и да ми предложите, но задължително да е първа ръка,NOKIA и да е до 250лв. Над 250 лв. според мен не си струва да си дадеш толкова пари за един телефон.

Имал съм допир и до 2та телефона,най-вече до 5300.За мен това е идеалния телефона за слушане на музиката,единствения който за мен вади най-добрия звук през тонколоната.Относно приложенията едва ли някоя друга нокия s40,ще може да отвори програма над 1MB,тва си е минус за всички s40.Батерията също е минус не само на 5300 но и на 5310.А само да кажа ,че 5310 има много слаби говорителчета,незнам дали ако си на улицата,ще чуеш дали ти звъни.

За какво ще го използваш предимно този телефон?

Щом камерата няма да я използваш и не ти трябва да е хубава предполагам че го искаш за музика.

• Автор

@bankov-А кой са телефоните s40? Колко дена те държи телефона при активно използване и колко при нормално.Отговори и за двата телефона.Не знам, аз имам познат с 5310 и ще проверя как се чува когато говориш.

@ice__lion__01 Ами няма да е музика само. Аз не съм някакъв маниак дето не оставя телефона си за 5 мин. Защо да не използвам камерата? За кой телефон приказваш. Знам какво представляват снимките при 1.5MP и при 2MP.Естествено при 2 мегапиксела качеството е по-добро, но с 1.5 мегапискела също прави добра снимка.(това е лично мое мнение)

@bankov-А кой са телефоните s40? Колко дена те държи телефона при активно използване и колко при нормално.Отговори и за двата телефона.Не знам, аз имам познат с 5310 и ще проверя как се чува когато говориш.

S40 са обикновенните телефони,а s60 са симбиан.Относно батерията,зависи как го ползваш телефона,слушаш ли много музика,говориш ли много,попринцип трябва да държат 3-5 дена,говоря и за двата,защото не са толкова различни,просто 5310 е по нов-модел, и съответно има малко по-нов софтуер.

• Автор

А 5310 и 5130 с те ли са S40.Какво представлява симбиан, че не съм толкова запознат.

Ами аз не говоря много, по принцип за седмица максим да съм провел 8-9 разговора,а средно около 4-5. Музика слушам рядко, за седмица да заслушам около 3 пъти и то за малко, не за 2-3 часа. При тези обстоятелства по-колко ще ме държат?

symbian e операционна система,за мобилни телефони с много по големи възможности от тези на обикновенните телефони.Разгледам в Google има много информация.5300 и 5310 са нормални телефони.Поне 5 дена батерията ще те кара.

5300 за мен е по-доброто решение.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.