Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

въпрос за дънна платка

Featured Replies

Каква е разликата между тези две дънни платки ,само в платката 1394 или има нещо и др свързона с производителноста.

GB EP43-DS3/P43/LGA775--тази бях заявил,но ми сложили долната ,защото свършили и щели да ми сложат допълнително тази платка 1394.

GB EP43-DS3LR /P43/LGA775

Минимални са разликите, освен въпросния 1394 по-съществена е поддръжката на РАИД във второто, т.е. вече твоето - буквичката R в означението. Няма разлика в перформанса, това са козметични разлики и различна окомплектовка с допълнителни нещица.

• Автор

мерси за отговора,значи няма такава съществена разлика между двете

мерси за отговора,значи няма такава съществена разлика между двете

Ако няма да правиш RAID масив,разликата е никаква.1394 за какво ти е?Кажи им да ти слагат другата и да ти свалят от цената на офертата,която са ти направили.Ако 1394 не ти трябва няма смисъл да плащаш за нещо което няма да използваш.

Редактирано от openmind (преглед на промените)

Опън Майнд много си отворен на тема сваляне на цените, явно идеш от някое "Голямо Добро Утро", та чак дразниш! Те цените са доста "изпилени" в последно време, та чак "безплатно" Ви идва техниката на всички! Дали ще прави или не райд масиви човека не го интересува, горе доле дъното става за домашна употреба и ако го дадат на същата цена като първото си е оферта и да я прегръща с две ръце! Явна е практиката напоследък да се гледат много филми по И-бей и да се търси под вола, теле! Със здраве и следващият път цените са такива, каквито са, навсякъде вече можеш да си сравниш, така чее..! cool.gif

Опън Майнд много си отворен на тема сваляне на цените, явно идеш от някое "Голямо Добро Утро", та чак дразниш! Те цените са доста "изпилени" в последно време, та чак "безплатно" Ви идва техниката на всички! Дали ще прави или не райд масиви човека не го интересува, горе доле дъното става за домашна употреба и ако го дадат на същата цена като първото си е оферта и да я прегръща с две ръце! Явна е практиката напоследък да се гледат много филми по И-бей и да се търси под вола, теле! Със здраве и следващият път цените са такива, каквито са, навсякъде вече можеш да си сравниш, така чее..! cool.gif

rusimonov', има едно нещо което се нарича коректност и тя е актуална не само в трудни времена като сегашните а и по принцип, но едва ли ще разбереш дори и да ти го обясня.Аз лично E-bay не гледам-не ми е нужно.Ако клиента си избере нещо и с една стотинка по-евтино от това което си оферирал или ако нямаш наличност от офертата и му предложиш по-евтин вариант, трябва да му върнеш стотинката-нещата се свеждат до уважение и печелене на доверие.Не ми обяснявай точно на мен кой е отворен-ОК.Ако те дразня-извинявай не е умишлено.А това че ни идва безплатно техниката на всички-подобна глупост отдавна не бях чел:whist:

С думи прости по-добре да върнеш 10-15 лв. на клиента вместо да му пробутваш някаква платка за 1394 която той никога няма да използва само и само да си продаваш стоката и да правиш оборот:)

Редактирано от openmind (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.