Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Моля за помощ при избор за покупка на Sony Ericsson

Featured Replies

Хора преди 2 години си купих на иплзщане Nokia N73 musik edition. Да не ви казвам колко ми легна както и да е .... Близо от 3-4 месеца взе да ми прави номера включва и изключва когато си иска програмите които искам да си кача и сам качвал преди на него сега не трагват изобщо само ядове .До скоро тел. ми беше на ремонт заради неработещ бутон отстрани за увеличаването на плеъра и един мой приятел ми даде своя стар телефон да ползвам докато моя стане а той беше Sony ericsson K700 казвам ви тва телефонче ме разби така да ми хареса а никога до тогава не бях ползвал Sony ericsson знаех си само Nokia Nokia Nokia. Дори ме изненада с една функция която много сам искал да си я имам на нокиата никога не сам могал да я получа audio запис на разговорите после ако някои спори че не е казал нещо пускаш доказателството. Моля ви предложете ми някои добър модел на Sony ericsson че яко съм се заребил.Да е равностоен на функциите на N73 но да е без операционна система поболях се от тях Благодаря ви предварително !!!

Не си споменал до колко пари даваш,но след като търсиш нещо от класа на N73,погледни SE K810i,или някой от music-edition моделите.

Разликата според мен е само в бутоните (play/stop) отгоре на панела,останалите функции мисля че K810i ги има,само дето камерата му е доста по-добра от тази на N73 (според мен),има и ксенонова светкавица.

Естествено ако имаш повечко пари за даване,вземай от новите модели,и няма да съжаляваш.

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

K750i, K800i, K810i K770i W810i W850i, K550i, K530i просто кажи какъв е бюджета. До колко лева.

На мен най-много ми допадна k770i, има добра камера с автофокус, но екранът е малко по-малък - 1.9", 240/320. Има си всичко, включително и trackID

ТУК може да разгледаш телефона и дори да го изпробваш - натискаш стрелките оня правоъгълник вдясно и ще ти даде такава възможност. Повечето телефони на SE могат да се изпробват директно в сайта им.

K770i е хубав, но има малък дислей. Аз бих препоръчал K800i или K810i. Голям дислей, 3.2MP камера (доста по-добра от на N73) със ксенонова светкавица, поддръжка на карта памет до 4GB. K810i си струва повече - по-нов, по-тънък от K800i, и по-удобен за носене в джоб. Ако обичаш да слушаш музика, те насочвам към W серията. - W800i, W810i, W850i, W880i и т.н. Ако си търсиш просто добър телефон, здрав, евтин - K770i! :nono:

Редактирано от GiGab¥Te (преглед на промените)

• Автор

Благодаря ви много , а какво ще кажете за Sony Ericsson C510 ?

Добре си се ориентирал. АКо имаш парите взимай го.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.