Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Инсталация WINXP MSI MS163C

Featured Replies

Здравейте колеги,при инсталация на лаптоп MSI MS163 ми изисква драйвери на HDD но немога да ги открия някой ако може да помогне ще съм благодарен

предполагам тръгва инсталацията до някъде и като трябва да зареди за да почне същинската инсталация на ХР-то тогава ти казва че няма хард диск или има проблеми с драйверите му. Ако е така влез в биоса, и промени сата режима на IDE, може да е написано и така IDE---->ACHI, слагаш го на IDE и си инсталваш ХР-то без проблем biggrin.gif

• Автор
предполагам тръгва инсталацията до някъде и като трябва да зареди за да почне същинската инсталация на ХР-то тогава ти казва че няма хард диск или има проблеми с драйверите му. Ако е така влез в биоса, и промени сата режима на IDE, може да е написано и така IDE---->ACHI, слагаш го на IDE и си инсталваш ХР-то без проблем biggrin.gif

Няма такава опция в биоса

тогава потърси пак в биоса и виж какви опции има за харда, виж също дали има опция native mod, ако е вкл. го изключи. И дай малко повече инфо, нов ли е модела, търсил ли си изобщо дали има всички драйвери за ХР за конфигурацията ти. щото ако е доста нов може изобщо да няма драйвери за ХР и тогава упражнението се обесмисля

• 1 месец по-късно...

Влез в биоса, и промени ACHI [Enabled], на ACHI [Disabled].

Стартирай отново инсталацията на Windows XP, и тя ще намери диска.

P.S.

100% работи, имам 2 такива лаптопа, и снощи успях да ги преинсталирам.

Поздрави cool.gif

Влез в биоса, и промени ACHI [Enabled], на ACHI [Disabled].

Стартирай отново инсталацията на Windows XP, и тя ще намери диска.

P.S.

100% работи, имам 2 такива лаптопа, и снощи успях да ги преинсталирам.

Поздрави cool.gif

Аз също съм инсталирал този модел и има опция да тръгне инсталацията без САТА драйвъри, просто поразгледай БИОС-а внимателно.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.