Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ:моля за малко помощ,това пише на саунд картата ми ...

Featured Replies

не разбирам много от компютри и затова моля за малко помощ за една стара машина .понеже не знам как да разбера с какъв драйвер съм ще напиша това което виждам на самата платка.

това: HSP56

това: CMI8738/PCI-SX

това: made in china CMI8738 sound card 4-ch

молбата ми е ако някой може да даде линк от къде да го изтегля ,защото незнам дори къде се търсят драйвери...

благодаря предварително :P

Редактирано от gibson58 (преглед на промените)

• Автор
http://download.cnet.com/C-Media-CMI8738-W...4-10495782.html

C-Media е картата, модела е CMI8738

мерси за помоща ,но нещо не ми се получи sad.gif от този линк не успях да го сваля ,свалих го от друго място и го инсталирах(по дефолт).след това рестартирах и пак нямам звук.дали не трябва да се правят още някакви настройки?

• Автор
виж си в панелчето плъзгачите и да не би да си натиснал муте

погледнах ги не са на муте,имам съмнение че нещо не е наред самата карта.има ли начин да ч тествам дали работи?

не разбирам много от компютри и затова моля за малко помощ за една стара машина .понеже не знам как да разбера с какъв драйвер съм ще напиша това което виждам на самата платка.

това: HSP56

това: CMI8738/PCI-SX

това: made in china CMI8738 sound card 4-ch

молбата ми е ако някой може да даде линк от къде да го изтегля ,защото незнам дори къде се търсят драйвери...

благодаря предварително ;)

Мхмм щом това ти пише.......зачи трябва да стане ... това е модела на Sound Cart-ата,dai desen Buton na My Computer>Manage>Device Manager>и виж дали Драйверите за Sound не сжети някаде Жълт Триъгалник..... ако свети значи не са правилните драйвери или нещо си объркал cool.gif

Редактирано от M3t0 (преглед на промените)

• Автор
Мхмм щом това ти пише.......зачи трябва да стане ... това е модела на Sound Cart-ата,dai desen Buton na My Computer>Manage>Device Manager>и виж дали Драйверите за Sound не сжети някаде Жълт Триъгалник..... ако свети значи не са правилните драйвери или нещо си объркал cool.gif

погледнах където каза на SOUND срещу всички редове имаше говорителче.бяха еднакви всичките.май проблема е хардуерен и се чудя как да я тествам картата...

Нищо лично към автора, но я погледни дали не си объркал къде си мушнал кабела. Изходът за звука обикновено е зелен. Случва се от недоглеждане и разсеяност някой да обърка изхода за звука - аз самият съм го правил това 2 пъти от мързел да се наведа над компа. :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.