Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Температури

Featured Replies

Здравейте, днес компютъра се изгаси а преди няколко месеца въобще не искаше да се включва и трябваше да го нося на ремонт. Не искам пак да става така затова реших да се посъветвам с вас.

Гледах някои теми и видях че една от причините е, че компютъра може да се пренатоварва. Не разбирам нищо от компютри, затова съжелявам ако не казвам нещо правилно. Видях други хора които са показали снимка със градусите на отделните части с Everest и въпроса ми е дали тези градуси са нормални и ако не са, какво може да ми препоръчате да ги намаля.Имам следната конфигурация:

Дъно: MSI N9K Neo v2/v3 (MS-7369) (3 PCI,2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16 4 DDR2 DIMM (надявам се да е това)

Процесор: DualCore AMD Athlon 64 x2, 2400 MHz (12 x 200) 4600+

Памет: 1024 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM)

Видеокарта: Radeon X1650 Series (512 MB)

Харддиск: ЕxcelStor Technology J880 (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133)

Захранванеsad.gifне намерих къде го пише)

Операционна система: Microsoft Windows XP Professional

Ето я и снимката:

screen1.jpg

Благодаря предварително!

ПС. Ако трябва още нещо ще го добавя

Изглеждат добре. Но отвори кутията и виж дали всички вентилатори се въртят. После ще гадаем останалото. cool.gif

Малко ми е трудно да видя температурите от снимката.

Аз съм имал същата видео карта и 74 градуса изобщо не е нормално.Обкражение на графичния процесор 52 пак е много, ако съм видял правилно де.

При мене никога не е стигала повече от 65 градуса и то в жегите през лятото.

• Автор

Ами какво можеш да ми препоръчаш да направя?

ПС. Когато играя някоя игра и температурата на графичния процесор стига до 100... това нормално ли е?

Attila_the_Hun - дай снимки като хората да се видят температурите, че не се виждат почти!

Не си написал и тези температури при какъв режим са - при натоварване или...?

Ами какво можеш да ми препоръчаш да направя?

ПС. Когато играя някоя игра и температурата на графичния процесор стига до 100... това нормално ли е?

Тази карта при мене в летните жеги при натоварване е стигала максимално до 65 градуса е един два пъти може и да ги е минала.Моята беше на SAPPHIR а техните охлаждания много не струват.

Отвори страничния капак и виж дали се въртят вентилаторите.Почисти внимателно с прахусукачка и една мека четка за рисуване.

• Автор

screen2.jpg

Ето по-голяма снимка, режимът е нормален.. не беше натоварен като направих този шот.

Отвори страничния капак и виж дали се въртят вентилаторите.Почисти внимателно с прахусукачка и една мека четка за рисуване.

1 път в месеца или?

Редактирано от Attila_the_Hun (преглед на промените)

Изчисти го сега да ти паднат температурите пък после колкото пъти искаш си го чисти.Ако искаш и пет пъти в месеца.

(Аз имам котарак и го честя горе долу веднъж на два месеца, че котарака спи върху кутията и се пълни с косми.)

Редактирано от petiostoianov (преглед на промените)

И като ще отваряш кутията няма да е лошо да хвърлиш един поглед към захранването и да ни кажеш какво е?И тази видеокарта 74 градуса доста са си и то в не натоварен режим.Виж дали и работи охлаждането.Също за да отпаднат съмненията пусни и една антивирусна да сканира , виж дали евентуално харда не прави проблеми с някоя програмка , за да ги изключваш едно по едно.Натовари и процесора и виж какви градуси държи!

• Автор

Отворих го, почистих го с прахосмукачка и с четка за рисуване както ми казахте. Минах навсякаде, имаше много прах. Всяка перчица по отделно почистих с четката. Като го пуснах след това температурите бяха същите.. Относно захранването.. не знам кое точно да гледам за модел затова пиша всичко:

ATX-350W

AC INPUT: 115V240V AC 60Hz/50Hz

DC OUTPUT: +12V 11A -12V 0.5A

+5V 25A +3.3V 22A

+5VSB 1.5A

ATX 2.03

ATX12V

Сменял съм го 2 пъти поради същата причина( компютъра се изгася сам, след което го нося на сервиз и ми казват че захранването е изгоряло). Сега гледам да не го натоварвам много, и си стой на 75. Попитах приятели и те ми казаха че или трябва да си купя допълнително охлаждане, или някаква си охладителна паста. Дали това ще свърши работа или трябва да сменя/направя нещо?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.