Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнения за Logitech и Razer

Featured Replies

Трябва ми хубава мишка най-вече за игра, която да е хубава и удобна. Спрял съм се на тези 2те, коя от тях ще ми препоръчате: http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=536373&t=0 и тази http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=977

Лоджитека е убиец - един приятел има такава и е уникална мишка. Отдолу е можеш да отнемаш или добавяш едни стоманени тежести, за да си я настроиш в зависимост силата на ръката (китката). Няма по удобна, по-функционална и бърза мишка.

Редактирано от v2.0 (преглед на промените)

Лоджитека+ Razer Destructor ако имаш възможност да отделиш 50 кинта за хубав пад.

Редактирано от prostoaz (преглед на промените)

Мишка не се избира така. Според мен и двете фирми правят прилични мишки, но на космически цени. Предишната ми мишка беше съвсем обикновена Logitech за 29 лв, но от време на време (доста често) ми правеше проблеми - ходеше където си иска. Преди няколко дни си купих canyon CNR-MSL6 - лазерна с много бутони. Качеството е доста по-добро, но по отношение на дизайна има какво още да се желае. А удобството за едни е едно, за други друго. Моите ръце са по-големи от нормалното и не всяка мишка ми е удобна. Същото се отнася и за клавиатурите: на лаптоп просто не обичам да пиша.

• 1 месец по-късно...

Razer-а е с по-добри характеристики, но и двете са много добри мишки. Ако имаш възможност, пробвай ги в магазин да видиш коя ще ти е по-удобна. Аз лично използвам Razer на всичките си компютри от 9 години насам (откак Razer пуснаха оригиналния Boomslang). От 6 месеца съм с DeathAdder по 10-15 часа на ден, никакви оплаквания. През последните години имам навика като мина през магазин където продават мишки, да пробвам няколко за комфорт. Logitech ги намирам за не особено удобни, но това си е лично мнение. Много хора ги предпочитат.

Редактирано от naid (преглед на промените)

Трябва ми хубава мишка най-вече за игра, която да е хубава и удобна. Спрял съм се на тези 2те, коя от тях ще ми препоръчате: http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=536373&t=0 и тази http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=977

RAZER е по хубава.

Лоджитека е убиец - един приятел има такава и е уникална мишка. Отдолу е можеш да отнемаш или добавяш едни стоманени тежести, за да си я настроиш в зависимост силата на ръката (китката). Няма по удобна, по-функционална и бърза мишка.

Само в лазерните мишки има възможност за добавяне (и отнемане) на тежести - тази тук е оптична и следователно няма!

Аз имам същата на Logitech и за игра е просто ПЕРФЕКТНА!

1 Съвет ако играеш професионално си земи Логитех-а , ако играеш за забавата си вземи a4tech x7 25 лева супер мишка ... :rolleyes:

• 2 месеца по-късно...

Някакви отзиви от този мишок Logitech Corded Mouse M500 или някой да го е ползвал да каже плюсове и минуси.

http://media.ldlc.com/ld/products/00/00/71/42/LD0000714223_2.jpg

Редактирано от gepi (преглед на промените)

Наскоро аз си взех Razer и ми стана ясно наистина колко съм пропускал като не съм го направил до сега. Страшно удобна мишка е за разлика от тези на Логитеч които не са ми оставяли никога такова чувство за комфорт както Razer :whist:

Наскоро аз си взех Razer и ми стана ясно наистина колко съм пропускал като не съм го направил до сега. Страшно удобна мишка е за разлика от тези на Логитеч които не са ми оставяли никога такова чувство за комфорт както Razer :whist:

Кой точно модел на Razer, защото при мен е обратното, никоя мишка не ми приляга толкова добре в ръката, колкото Logitech G5. Всички Razer-и са страшно нископрофилни и ми уморяват ръката след 1 час.

Aз съм с copperhead от 2 години и съм повече от доволен. Страшно удобна мишка (аз понеже съм дълги пръсти). С мх 518 съм разцъквал, но не ми е удобна. А ако ти трябва за игра предимно, то интелската 3 е класика!

Редактирано от d1saster (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.