Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за MP4 плейър

Featured Replies

Здравейте на всички! Преди няколко дни ми подариха MP4 плейър. Ето такъв, същия като този най в дясно. Обаче е някакъв китайски и в кутията му има единствено MP4, слушалки и USB кабел. Няма никакво ръководство или прочие... Та въпроса ми е (понеже за първи път хващам MP4) как се зарежда това чудо? Има единствено дупки за слушалките и USB. ърво си помислих, че се зарежда направо от компютъра обаче ми направи впечатление, че се зарежда страшно бавно и сега се разколебах.

Моля, ако някой знае как се зарежда и колко дълго се зарежда да ми каже. :)

Благодаря.

Редактирано от Crimsader (преглед на промените)

Преди имах такова нещо и ще се опитам да ти обясня на спомени . Първо си истегли тази програма за която даваш само имейла си. От нея можеш да си слагаш музика,ако не знаеш как мога да обясня. Като си я инсталнеш я пусни и вкарай кабела и ще излезе като картинка плеъра и характеристиките му.Така както е включен има една опцийка в менюто на плеъра sleep(ако я няма трябва да си я пуснеш от setings там има опции кое да ти се показва в менюто),след като натиснеш sleep започва да се зарежда и ще ти излезе една батерийка. Дано да съм ти помогнал и спомените да са ми правилни,въпреки че съм почти сигурен.За времето за зарежда мисля че беше около 3 часа или по малко ,но не съм сиг,просто зашото несъм се интересувал.

Редактирано от Jokerface (преглед на промените)

Повечето плеари се зареждат с адаптерче което се постава на USB буксата на кабела дето се включва в компютъра.

Имаш ли такова нещо в комплекта?

При този Ipod няма такова нещо ,директно кабела към компа и се зарежда(както съм описал в горния ми пост).Може и да има ама сигурно се купува отделно а и самия автор е казал какво е получил в кутийката.

• Автор

Благодаря за отговорите. Не нямам адаптер, вече казах какво ми е дадено в комплекта.

Btw Ipod? Наистина ли е Ipod? biggrin.gif (не ги разбирам тия MP3/4 истории)

Само още един въпрос. Задължително ли е да изтегля iTunes за да си зареждам MP4-ката като хората или може просто да ръгна кабела в USB порта, MP4-ката изпада в нещо като sleep (изгасва и екрана) и да я оставя така за няколко часа?

А и ако може някой да ми каже колко време издържа батерията при постоянно слушане на музика, след като е била заредена на мах?

Много ще съм благодарен ако ми отговорите на тези въпроси! :wors:

Мисля че без програмата не можеше да се зарежда ,поне при мен не ставаше,но може да опиташ. Вкарваш кабела и даваш слееп и трябва излезе една голяма батерия и да мига. Ако не излезе мисля ,че няма да се зареди.А за издражливоста не мога да кажа просто несъм се интерсувал да запомня ,можеш сам да си я пробваш.

Лощото е че за да го зареждаш трябва компютъра да е включен.

От компютъра се зарежда доста бавно може и 6 -8 часа. Намери си адаптер с изход за USB и ще зарешдаш за около 2 часа може и по малко. И при изгасен компютър пак зарежда, само да не си го изключил от контакта.

• Автор

Да забелязах, че без комп наблизо съм безпомощен да го заредя... А дори и с комп тряба да го оставя цял ден да се зарежда biggrin.gif

@AGD - мерси, ще потърся такъв адаптер :P

• 4 седмици по-късно...

Jokerface това не е iPod, а МP-4 Player и няма нужда да си качва песните с нея и фактически не му трябва(освен за зареждането, може би, но не ми се вярва). Crimsader, братле много яко си прецакан. Една приятелка си купи същото(обаче розово), с опътване, адаптер даже имаше и диск с softwere.

Jokerface това не е iPod, а МP-4 Player и няма нужда да си качва песните с нея и фактически не му трябва(освен за зареждането, може би, но не ми се вярва). Crimsader, братле много яко си прецакан. Една приятелка си купи същото(обаче розово), с опътване, адаптер даже имаше и диск с softwere.

Еми хубаво щом така казваш ... Аз го казвам от личен опит,не от някой приятел .... няма да споря.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.