Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вечерен бар "Кукуряк" 3 -19:00-0:00

Featured Replies

Е..как беше?Дано си прекарала страхотно! :rolleyes:

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 80,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не виждам никой да има проблеми. Напротив. Хората тихо и кротко си казват, че не им харесва заглавието. Аз съм на същото мнение, защото: - има още един бар "Бар " Заспалите Гугутки " (00.00-07.00)

• Тцъ!

• Чудя се дали долината на розите още е там и дали момета обират цвета или и момците са се включили. Ама твоето или нечие друго?

На екскурзия в Турция бях, аркадаш! biggrin.gifbiggrin.gif

Супер! Ти как си? :sobbing:

Абе, добре съм, ако не броим мускулната треска - не мога да кихам, да кашлям и да се смея, защото ако правя някое от тея дейсвия ме боли корема неописуемо.

Как беше в Турция? Сиг си си прекарала добре :rolleyes: НАдявам се

Е..как беше?Дано си прекарала страхотно! :sobbing:

Меко казано, страхотно! cool.gif

Я слушай това ---> http://vbox7.com/play:5c1500d5 biggrin.gifbiggrin.gif:rolleyes:

Абе, добре съм, ако не броим мускулната треска - не мога да кихам, да кашлям и да се смея, защото ако правя някое от тея дейсвия ме боли корема неописуемо.

Как беше в Турция? Сиг си си прекарала добре :lol6: НАдявам се

Супер беше!Ако можеш, щях да се върна пак, но само в Мармарис :lol6:

и ти ли с мускулна треска?Днеска скачах и бягах 300 метра, не ме питай как живея biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Oхх, аз на инат направих 200 коремни в 7 часа сутринта ;(

biggrin.gifbiggrin.gif Аз сутрин още спя, ти 200 коремни преси biggrin.gifbiggrin.gif

Разби ме с тази песничка :)

Искам кратка биография на себе си!Да разберем повечко неща за тебе! cool.gif

:baby:

Редактирано от little_amore (преглед на промените)

Нал' тфа казвам... вместо да спинкам се хващам на бас за глупости... все едно, спечелих един голям сладолед biggrin.gif

Нал' тфа казвам... вместо да спинкам се хващам на бас за глупости... все едно, спечелих един голям сладолед biggrin.gif

Е, що е имало награда па бива biggrin.gif Ама честно казано ... и за малък ще ги направя biggrin.gif

biggrin.gif Ся като се сетя тогава колко ми се спешеее.... Като всяка сутрин. Всъщност не беше в 7... все едно biggrin.gif
Искам кратка биография на себе си!Да разберем повечко неща за тебе! cool.gif

:)

Аз съм си просто АЗ!Такава каквато съм тука,весела,усмихната,щастлива...другото са маловажни подробности...не мисля .че е нужно да занимавам всички с мойта особа ;) Може да ти кажа някои неща,но на ушенце :baby:

Аз съм си просто АЗ!Такава каквато съм тука,весела,усмихната,щастлива...другото са маловажни подробности...не мисля .че е нужно да занимавам всички с мойта особа ;) Може да ти кажа някои неща,но на ушенце :top secret:

Да, именно щото си такава ... изглаждаш много интересен човек (: При това добричка (:

Сега ли е момента да се изчервя... :top secret:

Това си е моето мнение (:

Аха yosam дай да я хванем на тясно! biggrin.gifbiggrin.gif

Редактирано от little_amore (преглед на промените)

Я по едно сокче и за двама ви...dafi.jpg

Дветеееееее biggrin.gif Две сме Илейн :top secret: Кажи си заглавието де skype-37.gif

изглаждаш много интересен човек (: При това добричка (:

А бе знаеш ли, че добрите барманки си свалят фанелките и карат по капли в името на пълния бар...

Редактирано от Censored (преглед на промените)

Дветеееееее biggrin.gif Две сме Илейн :top secret: Кажи си заглавието де skype-37.gif

Упсс...за теб 100% знам,за другото девойче незнаех,извинявам се за което... :help wanted: .Аз съм Илиана...това вече се знае долу горе... ;)

А бе знаеш ли, че добрите барманки си свалят фанелките и карат по капли в името на пълния бар...

Още не се е стигнало дотам...все още се пълни,защото са в очакване да го направя.... :top secret:

Илияна, аз съм Йоанна - момиче на 13 biggrin.gif

Много ми е приятно...малко конфузно стана преди малко... ;)

Още не се е стигнало дотам...все още се пълни,защото са в очакване да го направя.... :top secret:

Явно ставаш за политик, щом успяваш хем вълка да е сит, хем агнето да е цяло...

Зайчета , Мъничета , Илиянка , Саше ... както всички знаете аз съм Митко /за един чичо , за друг батко ... за други просто Митака /

Зайчета , Мъничета , Илиянка , Саше ... както всички знаете аз съм Митко /за един чичо , за друг батко ... за други просто Митака /

Баце, в сайт за запознанства ли сме, че нещо...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.