Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ : работно време на Момера Пенчева-екстрасенс Стара Загора

Featured Replies

Някой запознат ли е дали приема след празиците ?

Искам да пътувам към Стара Загора, но не съм сигурен дали ще работи.Има ли как да проверя или някой знае ли дали приема утре?

Предварително благодаря.

Редактирано от Trichocephalus
заглавие, правопис (преглед на промените)

коя тая, ве? ohmy.gif

Момера Пенчева -Стара Загора / Религия и мистика / Езотерично лечение :P

Момера Пенчева -Стара Загора / Религия и мистика / Езотерично лечение :P

въййй... мани, мани :P

въййй... мани, мани :P

Ето още инфо :P

ДОСИЕ

• Момера вижда като скенер вътрешните органи и системи на човешкия и животински организъм, поставя диагнози и цери със собствената си енергия.

• Приема хората на групи, като предварително ги “пресява” в разговор с тях и на “скенера” си.

• Лекува всичко освен: Бременни жени, хора с паразитни заболявания, злокачествени тумори, епилепсия, шизофрения, след мозъчен инсулт, хора с пейсмекър на сърцето и деца под 1 годинка.

• Има редица звания, награди, почетни отличия и гражданства. В града на липите битуват “легенди” за лечителката, една от които е, че с енергията си Момера можела да подпали човек.

• В кабинета си по време на сеанс тя предизвикала волтова дъга, която накъсила електрическия контакт зад гърба й, и той избухнал в пламъци. В него по туй време е нямало включен електрически уред. Паниката била овладяна, но бакелитът се разтопил и наоколо замирисало от адското му зловоние, а на одименото и почерняло място се наложило да лепят нови тапети и да сменят нацяло контакта и част от инсталацията.

Източник

Момера Пенчева приема всеки ден от 9 сутринта, само в четвъртък от 14 часа без записване. Всеки таксиметров шофьор ще Ви упъти.

Адрес - ул.Св.Княз Борис № 68- Стара Загора.

• В кабинета си по време на сеанс тя предизвикала волтова дъга, която накъсила електрическия контакт зад гърба й, и той избухнал в пламъци. В него по туй време е нямало включен електрически уред. Паниката била овладяна, но бакелитът се разтопил и наоколо замирисало от адското му зловоние, а на одименото и почерняло място се наложило да лепят нови тапети и да сменят нацяло контакта и част от инсталацията.

Добре, че пациента не е пострадал.

След като тази жена лекува, не е ли по-подходящо място форума за здраве, а не за религии и мистика ?

Редактирано от Ken (преглед на промените)

Ти пък Ken

не знаеш ли кой помага на жената да ,,лекува,,и да хвърля светкавици?

предполагай,предполагай

точно за тука си е темата,а г-жата е за психиятрията

Тука някой наистина имат нужда от лечение ама едвали Момера Пенчева е точния доктор.

Крайно време е шарлатанството да се забрани със закон

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Инвалид съм и нямам възможност да се свържа сама с Момера.За това много моля някой неин познат или близък да ми помогне да установя някаква връзка с лечителката. имам спешна нужда от помощ заради стомаха си-нямам поставена диагноза-.Благодаря ви предварително.

• 3 седмици по-късно...
  • Автор
Ето още инфо :)

ДОСИЕ

• Момера вижда като скенер вътрешните органи и системи на човешкия и животински организъм, поставя диагнози и цери със собствената си енергия.

• Приема хората на групи, като предварително ги “пресява” в разговор с тях и на “скенера” си.

• Лекува всичко освен: Бременни жени, хора с паразитни заболявания, злокачествени тумори, епилепсия, шизофрения, след мозъчен инсулт, хора с пейсмекър на сърцето и деца под 1 годинка.

• Има редица звания, награди, почетни отличия и гражданства. В града на липите битуват “легенди” за лечителката, една от които е, че с енергията си Момера можела да подпали човек.

Източник

Благодаря за отговора!Вие сте прекрасен човек!Ходихме до Ст.Загора.Но тя в момента не работи и не се знае кога ще започне.На мен ми трябва просто по вече внимание от нея защото състоянието ми е такова.Но за сега не знам по какъв начин да и задържа вниманието за по дълго време защото има много хора при нея.По принцип каза .че ще направи изключение за мене и ще ме приеме.Не присъствам на сеансите .но ме лекува по друг начин.Но това е .че в момента я няма и не знам кога ще започне да работи.Нямам познати в Ст.Загора.Още веднъж много благодаря!Поздрави от морето!HELENA_56

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.