Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

въпрос за охлаждане на процесор

Featured Replies

Здравеите.

Искам да ви попитам за избора ми за охлаждане на процесор.

http://www.xilence-lab.de/News-Details.20+...0.html?&L=1 -Това е охлаждането въпроса ми е ще можели да охлажда добре Intel® Pentium® Dual Core D 950 на нормалните му честоти 3.40GHz.

НЯМА ДА ГО КЛОКВАМ

Здравеите.

http://www.xilence-lab.de/News-Details.20+...0.html?&L=1 -Това е охлаждането въпроса ми е ще можели да охлажда добре Intel® Pentium® Dual Core D 950 на нормалните му честоти 3.40GHz.

НЯМА ДА ГО КЛОКВАМ

Щом е без клок може, няма никакъв проблем охлаждането е сериозно.

Чак пък "сериозно" охлаждане cool.gifcool.gifcool.gif , но иначе ще ти свърши работа .

Здравеите.

НЯМА ДА ГО КЛОКВАМ

За какви пари може да го вземеш? Принципно ще ти свърши чудесна работа, но евентуално може да се намери по-добро решение в същия ценови клас.

• Автор
За какви пари може да го вземеш? Принципно ще ти свърши чудесна работа, но евентуално може да се намери по-добро решение в същия ценови клас.

Цената нее голяма устроиваме.И аз мисля че ще върши работа само някои ако знае какви горе долу температури ще потдържа процесора с него и имали смисъл да го сменям защото сега съм с това http://www.dvhardware.net/review/5295 и каква е максималната температура на процесора

Определено е по-добър от сегашния ти охладител. Температурите зависят от много фактори и ревютата може да ги гледаш като сравнение между различните охладители, а не да очакваш конкретни температури. След като не клокваш, ако сегашният ти охладител поДдържа достатъчно ниски температури и е поносимо шумен, няма смисъл да сменяш.

п.п. оправи си правописа, че пишеш като мангал.

Не се занимавай с глупави охладители. Взимай този и си свиркай.

biggrin.gif И при положение, че няма да клоква за какво му е? :)

• Автор
biggrin.gif И при положение, че няма да клоква за какво му е? :)

не няма да клоквам 3.40ГХз са ми достатъчни

Нещо май не можах да вдяна...Защо изобщо искаш да сменяш охладител?Горещо,шумно,подаряват ти нов-защо?Не,че смяната на настоящия е грешка-де що е титан-за смяна си е... biggrin.gif

• Автор
Нещо май не можах да вдяна...Защо изобщо искаш да сменяш охладител?Горещо,шумно,подаряват ти нов-защо?Не,че смяната на настоящия е грешка-де що е титан-за смяна си е... biggrin.gif

Горещо,шумно

С една дума-титан... biggrin.gif Има и по-добри охладители,но без да знам цената,не мога да ти предложа еквивалент.А и ти не си го искал.Ако размислиш-свиркай.Тази твоя печица-процесор си иска доста яко охлаждане,че и лято идва. :yanim:

• Автор

а тази фирма предлага ли доставка и колко горе долу ще излезе близо до Стара загора

а тази фирма предлага ли доставка и колко горе долу ще излезе близо до Стара загора
Предлага доставка,но за цената до Стара Загора-ще трябва да се обадиш и да питаш.В сайта им го има телефона.И като тишина са еднакви. cool.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.