Премини към съдържанието
kombajnero

За рутерите...

Препоръчан отговор


Имам малък проблем с моя рутер (3-ти по ред след гръмотевичното лято...). -->Връзката ми с нета е през лан с 1Мбит...но той (рутера) реже на 1/4 и даже понякога по лошо... пада до 15-30 Кбайта/сек.

След ресетване понякога положението се оправя на 50% , но понякога не. С една дума не мога да ползвам нета на пълната му скорост??? А с предишните два рутера такъв проблем нямах. Някакви идеи..???

Редактирано от kombajnero (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Имам малък проблем с моя рутер (3-ти по ред след гръмотевичното лято...). -->Връзката ми с нета е през лан с 1Мбит...но той (рутера) реже на 1/4 и даже понякога по лошо... пада до 15-30 Кбайта/сек.

След ресетване понякога положението се оправя на 50% , но понякога не. С една дума не мога да ползвам нета на пълната му скорост??? А с предишните два рутера такъв проблем нямах. Някакви идеи..???

<{POST_SNAPBACK}>

Какъв ти е рутера и как разбра, че ти пада скороста?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ами при директна връзка( лана в компа) всичко е перфектно...

ааа.. и не е до мак адреса щото този на рутера е познат

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.