Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Малко въпроси за безжична клавиатура Samsung

Featured Replies

така имам клавиатура и мишка безжични на Samsung Pleomax, не знам модел или нещотакова ма е 2.4G, клавиатурата 3V, мишката 1.5V...взех си зарядно устройство на Sanyo и вътре имаше 4 АА батерии, после допълнително си взех 4 ААА батерии... и ок, проблеми нема, заредих сложих и ок, всичко бачка.... обаче нещо често, или поне на мен така ми се струва клавиатурата отказва да бачка....а мишката няма проблем...та клавиатурата просто спира и аз да речем че съм заредил 4-те АА батетерии и в клавиатурата съм слижил 2хАА, спира да бачка клавиатурата, слагам другите 2 заредени АА батерии и неще да бачка.... чак след като заредя( мисля че малко повече от 12 часа им трябваха, има една лампичка дет кат огасне и са готови) почва да бачка пак клавиатурата.... та що така? тя иска 1.5V,а видях че тия са по 1.2V на Sanyo, проблем ли е?

• Автор

е аре де, нали сте много компетентни тука у тоя форум sad.gif

От един друг форум (да не правя реклама):

За тази мишка презареждаемите са противопоказни. Старите батерии бяха с волтаж 1.15 волта. За тях това е голямо изтощение. Мишката работи с 1.5V, макар и с 2 батерии.

Презареждаемите са 1.2V, и много бързо падат под 1.2 при малко употреба. Един приятел е със същата мишка, пробва акумулаторни и страшно бързо ги сменя, казах му за тая подробност, и той ще ги смени с нормални, да видим кога.

4-5 месеца смяна, не е нещо, което ще замърси кой знае с колко природата. Като се вземе предвид колко хора ползват и сменят батерии и по-често за всякакви апаратури, дистанционни и т.н.

Ако ми посочиш акумулаторни на 1.5V, веднага бих си ги купил, освен ако не са по 100 лв парчето.

За двете сега дадох към 2.20, акумулаторните струват средно по 7 лв парчето, значи към 15 лв двете, средно. (около 2700mAh). За живота на една мишка, според мен по-евтино излиза да сменям 2-3 пъти в годината, обикновени. Освен това акумулаторните бхи ги зареждал по-често ако бяха дори 1.5V, хаби се ток (колкото и да е малко, ама то за 15 часа не е много малко) и т.н.

Става дума за Logitech MX1100. Може и на теб за това бързо да ти свършват батериите...

• Автор

хм, начи излиза че е няква супер голяма недомислица с тия батерии........

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.