Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

незавършени и незатворени дискове от камера

Featured Replies

Здравейте ,имам следния проблем.Преди време записах няколко двд диска на камера сони без да ги завърша-затворя.След това пробвах на същата камера а и на други да ги завърша ,но не става и компа не ги разчита и забива.Има ли програма и плеър с които могат да се гледат и запишат.Ще съм ви безкрайно благодарен ако ми помогнете;);););)

Здравейте ,имам следния проблем.Преди време записах няколко двд диска на камера сони без да ги завърша-затворя.След това пробвах на същата камера а и на други да ги завърша ,но не става и компа не ги разчита и забива.Има ли програма и плеър с които могат да се гледат и запишат.Ще съм ви безкрайно благодарен ако ми помогнете:jumping11::dancing18::jumping11::dancing18:

Значи проблемът ми се струва, че е при тебе. По пинцип камерите имат: вградена памет, карта памет и диск ( най-вероятно 8см). Та когато ще финализираш носител, виж първо избери кой ще е той и тогава финализирай. Аз също имам Сони и без проблем след финализация гледам на ПС, но при мен проблемът е в това, че не мога да го гледам на ДВД, но това е друг въпрос. Значи по принцип заедно с камерата върви и диск със софт., та пробвай и по този начин, може да излезе нещо.

ПС: Извинявам се, но не си спомням, дали карта памет и вградената памет се финализираха, щото и на тях може да се записват движещи се изображения. Някой камери нямат вградена памет, а които имат тя е с приоритет. Виж в описанието на камерата какво пише по този въпрос.

Редактирано от cafe (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.