Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нуждая се от мнението Ви относно избор на преносим компютър

Featured Replies

Здравейте, знам че са пускани много теми като тази но се двуомя какъв лаптоп да си взема .Бях се насочил към Сони но се отказах поради проблеми със сервизното им обслужване.Предимно ще се ползва като настолен, т.е. няма да бъде постоянно в движение и затова искам 17-18 инчов.Моля за мнение относно тези дватаhttp://se.computers.toshiba-europe.com/innovation/bg/product/Satellite-P300-219/1065578/toshibaShop/false/

http://ftech-bg.com/product_info.php?cPath...roducts_id=2326

Извинявам се неможах да направя линковете активни.

Благодаря предварително!

Забравих да кажа че нямада се играят игри а ще се ползва за офис пакет , фотошоп предимно

• Автор

Казаха ми че на Дел също им бил проблемен сервиза. Един приятел 4м. стоя без компютър докато му го пращаха насам-натам .Относно цената не ми се дава повече от 1800-1900лв а искам 17-18 инчов

Казаха ми че на Дел също им бил проблемен сервиза. Един приятел 4м. стоя без компютър докато му го пращаха насам-натам .Относно цената не ми се дава повече от 1800-1900лв а искам 17-18 инчов

Тогава ето го твоя лаптоп http://laptop.bg/#/details/HP/10/2160

Казаха ми че на Дел също им бил проблемен сервиза.

Сервизът в София е перфектен. Ако са му го мотали от фирмата посредник е съвсем различна работа. DELL е най-добрият вариант цена/качество/гаранция за момента. HP не си взимай - първо е само с една година гаранция, второ шаситата са им скапани и имат луфтове.

• Автор

Добър е но невиждам да има HDMI извод ,а държа да го има

Какви са недостатъците на Тошибата на която съм се спрял?

Добър е но невиждам да има HDMI извод ,а държа да го има

http://laptop.bg/#/details/FUJITSU-SIEMENS/9/2114

Тошибите са прекалено оскъпени...

Редактирано от pataran (преглед на промените)

Аз искам да попитам защо след като няма да се мести компютъра не си вземеш един десктоп с голям монитор и да си ползваш фотошопа с кеф? Разликата между хубавите монитори и тези на лаптопите е огромна... Иначе за лаптопите конкретен модел няма да ти предлагам....но гледай да е поне с 2 години гаранция и интелски процесор.

• Автор

Защото се занимавам любителски с фотография и нямам място за да сложа един голям Ейцо или Нек а искам един що годе добър лаптоп.А относно местенето незначи че изобщо няма да се носи ,просто няма да бъде всеки ден защото работата ми не е свързана постоянно с него и с пътуване

Редактирано от georgiev_ (преглед на промените)

Лаптоп DELL 1537 Studio 15

* процесор: Intel Core 2 Duo T6400 (2.0GHz, 800MHz FSB, 2MB)

* памет: 4GB DDR2 800MHz

* твърд диск: 320GB, 5400rpm SATA

* дисплей: 15.4'' TFT WXGA TrueLife 1280x800 с LED технология за по-реалистично изглеждащи цветове!

* видео карта: ATI Mobility Radeon HD 3450 с 256MB собствена памет

* оптично устройство: DVD записващо устройство

* мрежова карта: 10/100/1000 Ethernet controller

* безжични комуникации: Wireless LAN 802.11b/g

* звукова карта: HD Audio поддръжкa

* високоговорители: 2 internal speakers

* аудио портове: dual headphone jacks & microphone

* камера: 2.0MP Camera

* специални портове: HDMI изход за лесно аудио и видео свързване с новите LCD/Plasma телевизори

* четец на карти: 8-in-1 Card Reader

* Две степени на подсветка на клавиатурата, позволяващи работа в слабо осветена среда

* Интуитивен мултимедиен сензорен интерфейс

* детайли: IEEE1394, Express Card /54 slot, 4x USB 2.0, 1x VGA, RJ-11, RJ-45

* операционна система: Free DOS

* батерия: 6 cell Li-Ion Battery

* тегло: 2.8 kg

1400 лв.

Горните предложения са добри. Също обърни внимание на моделите на Lenovo, макар че повечето от тях са с 15.4". Миналата година Sony направиха някакъв конкурс за официален сервиз в BG - незнам дали някой се е класирал и информацията, която имаш може да е стара. Виж серията на VAIO FW - машинките са скъпи, но има и на по-приемливи цени, които са без Blu-ray Disc. Нещо подобно ......

Intel® Core™ 2 Duo Processor P8600 (2,4 GHz)

4 GB DDR2 (PC2-6400 (2GBx1 + 2GBx1))

320 GB HDD

16.4" WXGA with XBRITE-ECO™ technology (1920 x 1080)

ATI Mobility Radeon HD 3650 (512 MB) Video Technology (up to 2260MB)

Built-in 1.3 megapixel MOTION EYE® camera and microphone

Express Card Slot/34

3 x USB

HDMI™

Intel® WiFi Link 5100AGN (802.11a/b/g/n)

Multimedia Card Reader

Bluetooth®

Всичко им е хубаво на тези лаптопи, само дето на мен ATI картите хич не ми вдъхват доверие.

Всичко им е хубаво на тези лаптопи, само дето на мен ATI картите хич не ми вдъхват доверие.

Само дето nVidia направиха издънка с мобилните карти!!!

Дали е АТИ, или нВидиа, в този случай няма никакво значение. Виж, ако говорим за "геймърска" (доколкото това прилагателно може да се лепне на лаптоп) машина със SLI, тогава ще има. А нВдиа каква издънка са направили с мобилните карти?

Официално си го има на сайта на nVidia.

Коментирано е и във форума.

E то проблемните серии са произведени преди повече от година. От тогава не веднъж са сменяли прозиводствения процес.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.