Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Хижи на Витоша?

Featured Replies

Здравейте :)

С приятели решихме да си направим малко екскурзийка по Витоша с преспиване. Обръщам се към Вас т.к. не съм много запознат с хижите и условията в тях. Някой ако наскоро е ходил може ли да ми препоръча някоя хижа, където бихме могли да пренощуваме 1-2 вечери?

Благодаря предварително :P

http://www.nextbgtrip.com/city.php?c=24

Не знам сайтовете колко ще са ти полезни, но не се доверявайте много на снимки. Няма да ти препоръчам нищо конкретно, защото от 3 години и малко повече не съм се качвал с преспиване.

Съвета ми е да тръгнете по пътя и да се отбивате до 4-5 хижи и вили и няма начин да не си изберете нещо. Има доста голяма база, но зависи от предпочитанията и желанията ви.

Би трябвало да държи ниво станцията на радиото. Аз лично бих ви препоръчал там да отседнете, защото не е скъпо и всичко би трябвало да е чисто и приятно.

Отивайте, гледайте и се настанявайте.

• Автор
http://www.nextbgtrip.com/city.php?c=24

Не знам сайтовете колко ще са ти полезни, но не се доверявайте много на снимки. Няма да ти препоръчам нищо конкретно, защото от 3 години и малко повече не съм се качвал с преспиване.

Съвета ми е да тръгнете по пътя и да се отбивате до 4-5 хижи и вили и няма начин да не си изберете нещо. Има доста голяма база, но зависи от предпочитанията и желанията ви.

Би трябвало да държи ниво станцията на радиото. Аз лично бих ви препоръчал там да отседнете, защото не е скъпо и всичко би трябвало да е чисто и приятно.

Отивайте, гледайте и се настанявайте.

Мерси, но варянта с тръгването и където ни допадне там да отседнем не ми се вижда добър, т.к. ще сме около 10 ако не и повече човека и дали ще има места е въпроса. За това разпитвам от сега, за да направя регистрация :P

Предполагам, че е така, но при това положение ти остава варианта да ползваш тези места, които имат сайтове.

Всъщност, ако сте от София защо не се качиш, ти или някой друг, утре и да се разходиш, разгледаш и запазиш някъде места.

Е, това е вариант, ако не искате утре да отидете цялата група, разбира се.

• Автор
Предполагам, че е така, но при това положение ти остава варианта да ползваш тези места, които имат сайтове.

Всъщност, ако сте от София защо не се качиш, ти или някой друг, утре и да се разходиш, разгледаш и запазиш някъде места.

Е, това е вариант, ако не искате утре да отидете цялата група, разбира се.

От София сме и идеята е перфектна, но във Вторник имаме класно и никой няма да тръгне по баирите утре :S Ще се разчитам на това, че местата с web сайтове са по-добри и останалото е късмет.

Мерси :P

От София сме и идеята е перфектна, но във Вторник имаме класно и никой няма да тръгне по баирите утре :S Ще се разчитам на това, че местата с web сайтове са по-добри и останалото е късмет.

Мерси :P

Съжалявам, че не мога да помогна с нещо конкретно, но може да намине тук човек, който е бил скоро на добро място и да сподели.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.