Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да си оправя рутера ?

Featured Replies

Трябваше да оправя едни портове но не съм правил аз настроиките на рутера и не му знаех паса...трябваше да го ресетна.И до тук..сега квото и да правя неще да ми зареждат страниците - явно не му правя настроиките както трябва (отникаде не ги чета сигурно ги правя грешно). рутера е Linksys WRT54GL

• Автор
АМи прочети ръководството, там е описано прекрасно!

Немога да го намеря sad.gif все пак ще продължа да търся

• Автор

да аз от нета го намерих само че сега немога да се оправя...някой да каже защо като го настроя не ми тръгват тия страници

да аз от нета го намерих само че сега немога да се оправя...някой да каже защо като го настроя не ми тръгват тия страници

Върви и питай този въпрос в "хранителния магазин" biggrin.gifcool.gif

послепис: По същия начин ще те гледат както и ние тук cool.gif

• Автор

И аз точно от тук го изтеглих :doh: е сега какво да правя ??? къде да цъкна че да ми тръгне

Edit : Пише ми че нямам IP а в един сайт видях че трябва да цъкна нещо за да го получа

sad.gif Сега вече всичко се обърка дори немога да вляза в настроиките...все едно нямам IP незнам какво да правя

Пак мога да влизам в настройките...е никой ли нищо няма да каже ??? вие като сте си ресетвали рутерите как сте се оправяли ?

Редактирано от smooker4o (преглед на промените)

Пробвах пак и все същото...ако може да ми кажете вашите настройки или да ги снимате ?

какво те наведе на мисълта, че настройките на който и да е от нас ще ти помогнат?

Пробвах пак и все същото...ако може да ми кажете вашите настройки или да ги снимате ?

Абе кажи чесно ти "малоумен ли си" или се правиш на такъв?

Въобще прочете ли упътването?

Редактирано от SUN_CITY (преглед на промените)

• Автор

ох няма смисъл вече по добре да не се занимавам...откъде да знам аз какво да правя след като никога не съм се занимавал с рутери

Ами сигурно правя настройките грешно щом не ми зареждат страниците

Какви настройки правиш? Ако искаш да ти се помогне дай точна информация на това какво си направил или не питай въобще!!! angry.gif:)

ох няма смисъл вече по добре да не се занимавам...откъде да знам аз какво да правя след като никога не съм се занимавал с рутери

Ами най-добре ще е...

Редактирано от SUN_CITY (преглед на промените)

Я си занеси рутера на този който ти го е настроил първия път. Че той да ти тегли един бой задето си бърникал където не ти е работа, да ти вземе парите, а ти да помниш и да се сетиш другия път като решиш да настройваш нещо.

Аз не разбирам защо му се карате масово на човека???

Защо сте тука да му помогнете, или да му викате, че е тъп???

Кво като е променил настройките или е човъркал нещо?

Според мене най-добре да се обадиш в доставчика и или да ги питаш хората за настройките и да ги сложиш сам или да ги викнеш и да им платиш да го оправят.

Според мене бъркай, троши и променяй (на твоя отговорност), само така (и с доста четене по форуми) ще се научиш

УСПЕХ!!! ;)

След като прочете поста ти съм сигурен, че ще изяде доста бой от баща му за тва, че си е преебал компютъра и иска нов :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.