Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ за netgear wrg614

Featured Replies

Днес си взех този рутер но нямам ни най-малко представа как да го насторя :angry: Моляви да ми обясните до най малката подробност как да го настроя понеже абсолютно нищо не разбирам от рутери а пък в интернет има малко информация от която почти нищо не разбрах! Ще го ползвам за сега като кабелен да разделя мрежата а по нататък като безжичен. Благодаря предварително!!! :wors:

Ами пич, що не си вземеш хеликоптер?

Мислите си, че е като колелото - взимаш, мяташ се, буташ буташ и опааа, вече карам колело!

http://www.columbia.edu/acis/networks/aptn...gear/index.html

Или си плати, така и така даваш пари за неща, които не разбираш, да ти го настроят.

• Автор

1.Благодяря за линка-много полезна информация :P

2.Рутера си го взех понеже ми трябва,а не за да хваща прах или да му се радвам все едно съм си взел колело или хеликиптер!!! :P

1.Благодяря за линка-много полезна информация :P

2.Рутера си го взех понеже ми трябва,а не за да хваща прах или да му се радвам все едно съм си взел колело или хеликиптер!!! :P

Прави каквото щеш, но израза - взех си, ама не знам какво да го правя - си е доста голяма изцепка. Вземи си два тогава.

• Автор
Прави каквото щеш, но израза - взех си, ама не знам какво да го правя - си е доста голяма изцепка. Вземи си два тогава.

За твое сведение се справих с рутера!!! Пак казвам зех го щото ми трябваше!!!!! И понеже за първи път използвам такова нещо ми трябваше помощ!!! И едвали ти като си си взел компютър (ПРИМЕРНО) веднага си седнал и си почнал и чак да го човъркаш!!! За това не се прави на голям спец щото всеки човек има нужда от помощ във всяко първо нещо! cool.gif

Не бе инди, първо се чете, после се купува !

Ако си бе "зел" ISDN щях да те питам "какво да го праа".

И как се оправи, ако не с четене? Тъй че не се отваряй много, че не те прави автоматично спец, моето момче.

• Автор

Вече го разбрах как става такче ТЕМАТА Е ЗА ТРИЕНЕ Блогодаря на всички които ми помогнаха!!! cool.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.