Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Canon PowerShot SD400 проблем !?

Featured Replies

Виждам ,че има тема за драйвери,но не съм сигурен да ли това е проблема и затова пиша тук.

Моля за помощ за драйвери на посочения от мен фотоапарат. Дадаха ми го без софтуер и вкарвам usb и нищо не излиза (никаква реакция от компа).За първи път се занимавам с това и си мисля ,че му трябват драйвери ,проблема е че не мога да открия , а търсих доста време. Открих някакви но те не са за xp и ми дава грешка при инсталацията.

П.П Ако е някакъв друг проблема ,заради който не се получава нищо при включването ,моля обяснете ми като на малоумен.

Благодаря на всички ,които ще ми помогнат.

579def0bffeb9621.jpg

Редактирано от Jokerface (преглед на промените)

Пробвай от Тук.

ПП: Да не е проблема в USB кабела или порта на компютъра?

ПП2: Апарата трябва да е в режим преглед на снимки за да се разпознае!

Редактирано от androns (преглед на промените)

• Автор
Пробвай от Тук.

Това го пробвах , а линка за теглене не бачка.Аз ги изтеглих от другаде и започвам да ги инсталирам и ми дава грешка ( Тwain (wia) driver file windows xp not found) и съм до тук и не ми дава да продължа.

Ами за кабела не знам ама ми изглежда добре, пробвах ейся едно мп3 и веднага го открива .

Редактирано от Jokerface (преглед на промените)

Аз имам фото Canon друг модел, ако искаш ще потърся диска със софт и ще го кача някъде.

• Автор

На всякаква помощ съм благодарен . Както казах нищо не разбирам и не се гордея с това. Ако може кажи как точно да го направя в режим на преглед на снимки ( ако може стъпка по стъпка )

При включен кабел и сложени батерий от копчето(плъзгача), което се вижда на снимката го слагаш на Play(зеления триъгълник) все едно ще разглеждаш схимките на дисплея на апарата и тогава компютъра би трябвало да разпознае фотото

след като го закачиш към компа, трябва да включиш апарата иначе е няма как да го разпознае понеже е изключен, поне с моя Самсунг S500 е така. Драйверия няма начин да не намериш в нета, просто трябва по-усърдно търсене :huh:

• Автор
При включен кабел и сложени батерий от копчето(плъзгача), което се вижда на снимката го слагаш на Play(зеления триъгълник) все едно ще разглеждаш схимките на дисплея на апарата и тогава компютъра би трябвало да разпознае фотото

Стана ,мерси много , жив и здрав . То нe било сложно ,ама като не разбирам, сега вече ще знам.

• Автор
Радвам се че помогнах!

За всеки случай ето ти и софтуера от диска към фотоапаратите Canon:

http://rapidshare.com/files/243473836/CanonDC330W.part1.rar

http://rapidshare.com/files/243479064/CanonDC330W.part2.rar

Мерси и за това. Ще си го дръпна да си го имам.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.