Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

дипломни работи

Featured Replies

Здравейте всички.

Настъпи времето, когато трябва да се правят дипломни работи и е много важна самата тема. Аз за съжаление нямам идея каква тема да избера sad.gif

Харесва ми РНР и ми се иска дипломната да е свързана с Web, но уви - куцам от идеи. Ако някой има предложения - моля сподете.

Благодяря

• 2 седмици по-късно...

ами вземи от някой позанта цифров фотоапарат излез из природата за 2-3 дена направи 50-100 снимки и напправи един сайт за красотта или не красотата на твоят край или там където учиш :speak::) по добра идея от това здраве му кажи :P освен ако не намериш някоя фирма и за нея да направиш рекламен сайт :down:

дано съм бил полезен

• 1 месец по-късно...

Много ви моля да ми помогнете,трябва ми дипломна работа по тема:'Деца в неравностойно социално полужение' или 'Сексуалното възпитание на подрастващите' или 'Как възприемат българчетата своите ромски съученици?' или' Младите в посока към модерността”или “ Олигофрено – педагогика и деца страдащи от Олигофрения” или “КОНФЛИКТА - ИСТИНАТА ДА СИ ЖИВ ” :):help::help::help:

• 11 месеца по-късно...

колеги някой може ли да ми предложи някакъв сериозен сайт за дипломни работи? или някой ако е учил телекомуникации ми трябва дипломна работа без значение на каква тема, разбира се с/у заплащане :help:

10х

Имаше едно предаване на Тодор Колев "Как ще ги стигнем...". Ако така я караме - по никакъв начин и никога няма да ги стигнем. Дори няма да можем да намерим началото на пътечката.

Имаше едно предаване на Тодор Колев "Как ще ги стигнем...". Ако така я караме - по никакъв начин и никога няма да ги стигнем. Дори няма да можем да намерим началото на пътечката.

а ти знаеш ли какви са ми мотивите? сигурно си мислиш, че е мързел нали? е да ама не, и най-лошо пък е човек като си прави заключения без да знае фактите.............иначе си прав/а

• 1 месец по-късно...

Здравейте,пиша дипломна работа на тема ''Спътникова телевизия'' но не ми достигат материали.До сега съм използвал ''Сателитна и кабелна телевизия'' на Д.Мишев,Д.Македонски и "Цифрова спътникова телевизия"на Кирил конов.Благодаря предварително.

• 4 месеца по-късно...

Помагайте моля. Някой ако може да ме насочи за предпочитане готова дипломна работа за специалност икономика на строителството.Няма значение каква е темата, стига да е свързана със строителна фирма и икономика разбира се. Благодаря ви.

Преди около една седмица един образ търсеше същата готова дипломна работа и то безплатно. Темата обаче беше изтрита, не я виждам и в кошчето. Ако си същият нахалството ти край няма. Не разбра ли, че няма безплатен обяд. И по добре седни и си я напиши сам или се поизръси малко, за да пратиш на някой да ти я напише.

Преди около една седмица един образ търсеше същата готова дипломна работа и то безплатно. Темата обаче беше изтрита, не я виждам и в кошчето. Ако си същият нахалството ти край няма. Не разбра ли, че няма безплатен обяд. И по добре седни и си я напиши сам или се поизръси малко, за да пратиш на някой да ти я напише.

Благодаря за отзивчивостта.Преди време в този форум имаше хора, който помагат.

Редактирано от nobreak (преглед на промените)

Благодаря за отзивчивостта.Преди време в този форум имаше хора, който помагат.

Сигурно. И сега ако търсиш материали, за да си напишеш сам дипломната работа, едва ли някой ще ти откаже, ако може да ти помогне. НО ти я искаш НАГОТОВО. Ей това ме издразни мене.

Въпреки всичко не забравяй поговорката, че на вълка му е дебел врата, защото сам си върши работата.

НА добър час!

• 1 година по-късно...

Искам да попитам някой може ли да ми даде някъв линк където мога да прочета за Туризъм,строителство и занаядчийство отнася се за Икономика благодаря предварително sad.gif

• 1 месец по-късно...

Спешно ми трябва готова дипломна работа на тема "Управление взаимоотношенията с клиенти в застрахователно дружество". Темата е от областта на информатиката и информационните системи, като трябва да има реализация на MS ACCESS. Благодаря, предварително!

Редактирано от potrebitel (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.