Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми gsm/pda!

Featured Replies

Търся си телефон или PDA за около 500-600лв. с които да мога да чета електронни книги,да гледам видео и да слушам музика,основно ми трябва за това не ме интерисуват други екстри.За съжаление не съм много наясно с моделите и операционните им системи,затова ще съм благодарен на всякакъв съвет.

http://www.gsmarena.com/samsung_i900_omnia-2422.php

все пак ,замисли се за някой нетбук , доста по-практични са за тези пари(nb100 на toshiba е ок. 540лв), освен ако не ти е критичен размера .

Например , аз си чета на еее701 , имам и покет , но удобството е доста по-голямо .

Успех :)

• Автор
http://www.gsmarena.com/samsung_i900_omnia-2422.php

все пак ,замисли се за някой нетбук , доста по-практични са за тези пари(nb100 на toshiba е ок. 540лв), освен ако не ти е критичен размера .

Например , аз си чета на еее701 , имам и покет , но удобството е доста по-голямо .

Успех :yanim:

Какво мислиш за Нокиа ,някъде четох за един модел - Musik Edition,кой от двата е по-добър?

Търся си телефон или PDA за около 500-600лв. с които да мога да чета електронни книги,да гледам видео и да слушам музика,основно ми трябва за това не ме интерисуват други екстри.За съжаление не съм много наясно с моделите и операционните им системи,затова ще съм благодарен на всякакъв съвет.

http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view...44&sub=shop

струва си всеки цент. Вземи му задължително протектор за екран и при някой дето прави кубури и кожени издели - калъфче.

успех !

Аз съм с Nokia E71 . Попрочети малко за него и ще разбереш за какво иде реч. Симбиан трелефон с възможност да инсталираш хиляди програмки, ГПС навигация, Wi-Fi. Обаче нз дисплея дали ще ти е удобен за четене.При мене няма проблем виждам си нормално ама въпрос на лични предпочитания.

Щом ти трябва за мултимедия самия телефон.. предполагам няма да го турмозиш много което значи че един Симбиан ще ти свърши чудесна работа.. аз лично съм с Н81 и единственият недостатък е размера на дисплея.. малко ми идва малък иначе телефон от този клас е перфектен за нещата които искаш да правиш с него само че даречем че можеш да вземеш Н95 със което проблема ти със дисплея изчезва но идват други недостатъци Слайда е по-калпав.. и дизайна е под всякаква критика.. може би Н96 ще ти свърши идеална работа но той е прекалено скъп за целта няма да ти се дават толквоа пари предполагам.. съветът ми е.. да не бързаш с решението си първо прочети хуабво няколко поста с мнения за всички операционни системи за телефони и тогава прецени кое ще ти свърши най добре работа.

П.С.

Личното ми мнение е че няма нужда да го мислиш много само прочети тук там и прецени кое е по-добрия авриянт за теб.. аз лично предпочитам Симбиан понеже има най широка гама от програми и въобще приложения за него от колкото за всяка една операционна система за телефон демек.. почти няма да имаш спирка с телефон от Н-серийте. Успех с изобора надявам се да съм помогнал :)

Виж Nokia N95 - голям екран, symbian, вграден аудио плеър с управление от едната страна, GPS, WiFi и всичко възможно. Струва около 550 лв в get.bg, преди година си го взех от тях и съм супер доволен :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.