Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да разбера кога е правена снимка?

Featured Replies

Има ли начин да се разбере кога е правена една снимка,която е свалена от Импулс?

И как по точно става.

Има ли начин да се разбере кога е правена една снимка,която е свалена от Импулс?

И как по точно става.

Ако снимката не е обработвана, може да се видят данните като в Explorer се отворят Properties - Summary - Advanced

• Автор

Инсалирах си тази програма Exif,но не ми дава информация.Нали цъкам с десен бутон и давам "View image exif data".

Пише че няма информация и то не само за една а за всяка снимка на която пробвах.

Инсалирах си тази програма Exif,но не ми дава информация.Нали цъкам с десен бутон и давам "View image exif data".

Пише че няма информация и то не само за една а за всяка снимка на която пробвах.

Това означава, че информацията е изтрита умишлено от този, който е качил снимката или , че съвърът я скрива - пак нарочно.

Ами ако младежът разглежда .gif или .png - какво правим?

• Автор

Снимките които разглеждам са Jpg,Jpeg.

На някой снимки от нета ми показва информация,но на снимка снимана с телефон или фотоапарат не ми показва нищо.Няма ли някакъв др начин да се научи кога е правена снимка.

EXIF е стандарт за мета данни измислен от японци и се прилага от 2002г насам, Бог знае от коя година са твоите снимки. Това е част от информация с размер 20кВ и тя се прикрепя към Jpg/Jpeg файла.

Много обществени безплатни сървъри за споделяне на снимки умишлено изтриват EXIF, за да пазят уеб-диск. Втори вариант е до възможности на снимаччката и трети самия споделящ, да ги е затрил умишлено. По-мощен от "EXIF Viewer за firefox" за момента няма.

След като няма EXIF - начините са: запитване към лабораториите на Моссад, ЦРУ, ексрасенси или мятане на боб в домашни условия.

приятен и спорен ден

Ами ако младежът разглежда .gif или .png - какво правим?

biggrin.gif Баси въпроса - ами правим следното :

.... запитване към лабораториите на Моссад, ЦРУ, ексрасенси или мятане на боб в домашни условия.

Exchangeable image file format (official abbreviation Exif, not EXIF[1]) is a specification for the image file format used by digital cameras. The specification uses the existing JPEG, TIFF Rev. 6.0, and RIFF WAVE file formats, with the addition of specific metadata tags. It is not supported in JPEG 2000, PNG, or GIF.

Радвам се, че се включи в темата.

Аз съм аматьор.

Прегледай другите теми - има няколко въпроса лично към теб.

обърни внимание на темата "каква санунерка да си избера"

И как по точно става.

Ами явно няма начин да го направиш, без да се допиташ до собственика на снимката. cool.gif

• 1 месец по-късно...

Щом правиш мениджмънт на фотоси ползвай за по лесно Faststone Image Viewer, има си и вграден Exif viewer, а и куп други полезни функции за новаци и pro-фита фотографи ... а и не е Photoshp ... не стува и цент! cool.gif

...А за другото - по-горе Ken, Trichocephalus и Profruit са ти написали ... да не разводнявам темата;)

Редактирано от rizex (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.