Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

проблем с дъно

Featured Replies

купих следното дъно от този форум (калдата):ASUS P5K PREMIUM WI-FI-AP/P35 сложих го и се започна:

много бавно чак отвратително инсталиране на уиндоус (и windows7, xp sp3 пробвах)

след инсталиране на уина , записвачката отказваше да прочете диска с драйварите , както и да е тръгнаха - отново много бавен инстал

след слагането на драйварите на дъното около 30 мин започваше да дава разни грешки (които неразбирам) това цял следовяд....нямах нерви повече

сега съм си със старото от подписа инсталирах си уина без никакъв проблем-xp sp3

възможно ли е дъното да не се разбира с някоя от частите в подписа ми и за това да е бавен инстала на уина и за грешките след това ?????

или какъв може да е проблема ???

моля който има наблюдение над този модел дъно да пишат имали ли са подобни проблеми ???

това е модела на записвачката:

LITE-ON DVDRW SHM-165P6S (DVD+R9:8x, DVD-R9:4x, DVD+RW:16x/8x, DVD-RW:16x/6x, DVD-RAM:5x, DVD-ROM:16x, CD:48x/24x/48x DVD+RW/DVD-RW/DVD-RAM)

моля помагайте .... ohmy.gif:blink::speak:

Редактирано от kike (преглед на промените)

Аз не знаех, че форума има ел.магазин laugh.gif

Следите водят на пръв поглед към записвачката, откачи я и пробвай как се държи компа. Качи инсталационния диск на Уин-а на диск Д: и повтори инсталацията без СД за проба, би трябвало за 10 минутки всичко да е ок ? После ще мислим пак.

• Автор

ок ще пробвам , само не ми е ясно-защо го прави (ако е от нея де ) само с новото дъно а със старото не . нали уж новото е по добро :yanim: ... не разбирам много ... не ми се смейте много... ;)

Нали нулира BIOS-a преди да започнеш инсталацията и караш всичко на default?

• Автор

да вадих батериятя на 2-3 пъти ..... възможно ли е с видеото ми да са несавместими ??? вече незнам ... кажете варианти ??

Малко по-горе ти препоръчаха да смениш записвачката и да кажеш резултата. Ако с другото дъно няма проблеми, не би трябвало да е от нея. Провери версията на БИОС-а, АСУС-ите имат навика да не подържат я рам, я процесор, ако не им ъпгрейтнеш БИОС-а. Ако продавача не те е светнал за проблема, може и да е умишлено. Напоследък в "Купувам/Продавам" секцията стават доста фалове.

... То нали сега купуването и продаването е престъпление... Ако има гаранция дъното, по-добре да се рекламира навреме.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.