Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Къде се продава играта"Туистър"?

Featured Replies

От доста време искам да си взме един и най- накрая се реших. Чудя се обаче къде ли се продават (в София) Мислех си да проверя в Джъмбо, но ненамерих нищо в нета, а пък не ми се разкарваше напразно до там, ако някой си купувал вече от някъде (не онлайн магазин), много ще съм му благодарна, ако каже от къде.

Едит:Редактирано заглавие

Редактирано от Madonna (преглед на промените)

От доста време искам да си взме един и най накрая се реших. Чудя се обаче къде ли се продават (в София) Мислех си да проверя в Джъмбо, но ненамерих нищо в нета, апък не ми се разкарваше напразно до там, ако някой си купувал вече от някъде (не онлайн магазин), много ще съм му благодарна, ако каже от къде

Това сгъваема лула ли беше ?

Виждала съм, ама да ме убиеш не мога да се сетя къде. Може би някъде по детските магазини...

Кен...мисля че за тва става въпрос:Публикувано изображение

Пачу, ето тук продават някакъв...http://www.eontoys.com/Product_TWISTER

• 2 седмици по-късно...

Аз имам, но ми е от Mcdonawds, много е забавно да играеш на Twister, но иначе незнам от къде можеш да си го купиш. :)

• 2 месеца по-късно...

EON Toys, потърси за сайта им в Гугъл. Струваше 39.99 като я купувах (преди 3-4 месеца, не вярвам да са я вдигнали). Проблема е, че предлагат единствено доставка, демек не можеш да си я купиш на място. Доставката струваше 2-3 лева, т.е. крайната цена е около 42-43 лева. Играта е супер, въпреки, че "килимчето" е хлъзгаво, ако си с чорапи. ЕДИТ: Сега се сетих, че търсих в Джъмбо, Хиполенд и въобще който детски магазин се сетиш, изгубих си един цял ден в обикаляне на София, за нищо. Доста се издразних, като след 2-3 клика, ми я донесоха да вратата.

Редактирано от TurboD (преглед на промените)

ЕДИТ: Сега се сетих, че търсих в Джъмбо, Хиполенд и въобще който детски магазин се сетиш, изгубих си един цял ден в обикаляне на София, за нищо. Доста се издразних, като след 2-3 клика, ми я донесоха да вратата.

Не знам кога си обикалял, но днес ходих в Джъмбо..и имаше два вида Туистър, струваха около 40 лв. кутията

• 9 месеца по-късно...

От доста време искам да си взме един и най- накрая се реших. Чудя се обаче къде ли се продават (в София) Мислех си да проверя в Джъмбо, но ненамерих нищо в нета, а пък не ми се разкарваше напразно до там, ако някой си купувал вече от някъде (не онлайн магазин), много ще съм му благодарна, ако каже от къде.

Едит:Редактирано заглавие

Аз не съм си копувала но го видях в Пингвините, но бе6е мн скъп към 40лв май.....

• 1 месец по-късно...

Ох аз имам Twister,някъде от 1 година,но го купих от един детски магазин в Ловеч...само че не мога да се сетя за името,защото скоро след това го затвориха http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Но мисля че го има в големите градове...нещо от сорта Toy Land...

• 4 години по-късно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.