Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Fn клавиша на DELL Inspiron 1545

Featured Replies

Здравейте, наскоро си купих Dell Inspiron 1545 и за мое учудване се оказа, че клавишът Fn, който трябва да се натисне за да се използват допълнителните там функции (които почти всеки лаптоп има), при мен не трябва. Както не си е натиснат Fn-а си натискам примерно F2 и се включва Wifi-а, а а когато натисна клавиша (Fn) и натисна съответния комбинационен клавиш то не се изпълнява комбинацията, а все едно съм си натиснал клавиша. Лаптопът е с ОС виста (незнам дали е от значение, но...). Надявам се да сте разбрали за какво става въпрос и да ми кажете как мога да настроя лаптопа да изпълнява Fn когато го натисна и съответно когато не е натиснато да не го...

Благодаря предварително.

Пробвай дали без да е натиснат Fn работят другите комбинации(за яркост на монитора, увеличаване или намаляване на звука ....) ако тези функции се изпълняват без да натискаш Fn значи определено може да ти се е залепила вътре гумичката на бутона и все едно постоянно го държиш натиснат затова и тези комбинации работят без реално да натискаш копчето Fn. Другият вариант е да е софтуерно, което е малко вероятно но е възможно. За целта виж как се казва въпросната програма която се инсталира за да работят тези клавишни комбинации и я преинсталирай да видим дали ще има резултат. (примерно при мен програмата е НР Quick Lounch Buttons - за DELL не знам как й е името)

• Автор
Пробвай дали без да е натиснат Fn работят другите комбинации(за яркост на монитора, увеличаване или намаляване на звука ....) ако тези функции се изпълняват без да натискаш Fn значи определено може да ти се е залепила вътре гумичката на бутона и все едно постоянно го държиш натиснат затова и тези комбинации работят без реално да натискаш копчето Fn. Другият вариант е да е софтуерно, което е малко вероятно но е възможно. За целта виж как се казва въпросната програма която се инсталира за да работят тези клавишни комбинации и я преинсталирай да видим дали ще има резултат. (примерно при мен програмата е НР Quick Lounch Buttons - за DELL не знам как й е името)

Така е всичките работят без да натискам Fn но се съмнявам да е залепена гумичка защото щом натисна Fn то функциите не работят, а клавиша примерно F5 си става пак копчето за рефреш или да го обясня така за да изляза от някаде вместо да натисна Alt+F4 натискам Fn+Alt+F4. Вероятно е от софтуера както и ти си отбелязала. Благодаря за предложението ще опитам чрез преинстал на драйверите :angry22:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.