Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със Standart Enhaced PCI to USB Controller

Featured Replies

Здравейте. От година и поломина имам ктази компютърна конфигурация и общо взето още от началото ползвам Виста. Преди седмица реших да я преинсталирам и когато стигнеше до "Completing installation" инсталацията забиваше и с продължение на часове не можеше да се оправи. Тогава реших че ще е по-добре да инсталирам Вистата на друга конфигурация с моя хард диск. След като го инсталирах се върнах на моят компютър и си инсталнах всички драйвери които вистата не успя да разпознае. Всичко си вървеше добре но при един рестарт нямах клавиатура и мишка. После установих че със стартиране на Вистата всички USB-та биват спирани. USB-тата иначе работят и съм ги пробвал и със Live CD на XP. След като погледнах в Device Manager-а видях че Standart Enhaced PCI to USB Host Controller има жълт триъгълник, а вътре е показан код 10 със съобщение че следното устройство не може да се стартира. Пробвах да преинстарам драйверите чрез Windows Update (с което си прецаках активацията на Вистата но това е друг въпрос) но отново беше същия проблем. На диска с драйверите за дъното ми няма драйвери за това устройство. Пробвах изцяло да премахна тези драйвери чрез Safe Mode но отново проблем след рестарта в нормалната среда. На сайта на производителя на дъното отново попаднах на проблем тъй като там нямаше никакви downloads за моето дъно. Пробвах да преинсталирам Вистата но отново стигнах до проблема с инсталацията от преди това и се наложи да rollback-на цялата преинсталация (за щастие ми разреши да го направя това). В момента отново съм без USB и вече незнам какво да правя. Моля ви се помогнете ми.

Ето ми конфигурацията:

Дъно : MSI K9N Neo V3, Nvidia nForce560

Процесор: AMD Athlon 64 4400+

Ram: 4 x 1 GB DDR 2

HDD: 320 GB Samsund разделен на 3 партишъна

Video: Xpret Vision GeForce 8600 GT 512 MB

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.