Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

player за сайт който...

Featured Replies

Здравейте

искам да попитам какъв player мога да използвам за сайт, който след като се пусне да работи без да спира като се отварят други страници на сайта.

в момента съм с http://www.e-phonic.com/mp3player/?version=1.1.9 този който много дубре си работи но като се отвори друга станица и изключжа.

искам някой който като се влезе на парвата страница и да се пуска ръчно и да свири докате не се излезе от сайта

Има ли такова нещо?

Здравейте

искам да попитам какъв player мога да използвам за сайт, който след като се пусне да работи без да спира като се отварят други страници на сайта.

в момента съм с http://www.e-phonic.com/mp3player/?version=1.1.9 този който много дубре си работи но като се отвори друга станица и изключжа.

искам някой който като се влезе на парвата страница и да се пуска ръчно и да свири докате не се излезе от сайта

Има ли такова нещо?

Отвори го в нова страница, и да си стои там.

• Автор
Отвори го в нова страница, и да си стои там.

Извинявай за въпроса, предполагам че е много тъп, но

как да го направя?

Нищо не разбирам от сайтове

направил сам един със сайт билдер и на едната страницата сам сложил там кода за плеяра да се отваря и незнам честно казано как да го направя да се отваря в нов прозорец?

Вариант с "пуканка".

Правиш нова страница (player.html) и там инсталираш flash player-a. В останалите страници кичиш надпис flash player. Натсик по него води до появя на pop-up прозорец, а едва тогава пуск на "свирката". Не става иначе, защото всяка ново-открита страница е заявка от браузъра и това прекъсва свирката. Числовите изрази са офсет и размер на прозореца на pop-up-а.

<html>

<head>

<script language="JavaScript" type="text/javascript">

<!--

function popupwnd(url, toolbar, menubar, locationbar, resize, scrollbars, statusbar, left, top, width, height)

{

var popupwindow = this.open(url, '', 'toolbar=' + toolbar + ',menubar=' + menubar + ',location=' + locationbar + ',scrollbars=' + scrollbars + ',resizable=' + resize + ',status=' + statusbar + ',left=' + left + ',top=' + top + ',width=' + width + ',height=' + height);

}

//-->

</script>

</head>

<a href="java script:popupwnd('./player.html','no','no','no','no','no','no','100','100','200','100')" target="_self">flash player</а>

</body>

</html>

• Автор
Сложи един линк, който да отваря страница с плейъра в нов прозорец.

Кода е :

<a href="адреса на страницата с плейъра" target="_blank">Старт на плейъра</a>

стана точно както трябва

мерси много

:P

Вариант с "пуканка".

Правиш нова страница (player.html) и там инсталираш flash player-a. В останалите страници кичиш надпис flash player. Натсик по него води до появя на pop-up прозорец, а едва тогава пуск на "свирката". Не става иначе, защото всяка ново-открита страница е заявка от браузъра и това прекъсва свирката. Числовите изрази са офсет и размер на прозореца на pop-up-а.

мерси за отговора , но нещо немога да го накарам да тръгне

като направя файла и после като натисна върху надписа ми вади нов прозорец, но неможе да ми намери файла със плеара

нещо такова

вади грешка, но ни6то

А как мога да направя новия прозорец който се отваря да е малък, а не на цял екран ??

Вариант с "пуканка".

като направя файла и после като натисна върху надписа ми вади нов прозорец, но неможе да ми намери файла със плеара

нещо такова

вади грешка, но ни6то

А как мога да направя новия прозорец който се отваря да е малък, а не на цял екран ??

Вариант с "пуканка".

нещо такова

вади грешка, но ни6то

Примерът е показателен и ако не си разбрал - препрочиташ предното мнение.

Между тагове <head></head> копираш и добавяш javascript.

А след таг </head> слагаш текстовия бутон. С този ред указваш пътя до страницата на player-а - ./player.html. Като не умееш да определяш относителни пътища, слагай абсолютни. Не пишеш какво правиш, а аз не съм ясновидец, може да си сложил страницата в папка/директория, изпуснал знак в кода или друг фокус.

<a href="java script:popupwnd('./player.html','no','no','no','no','no','no','100','100','200','100')" target="_self">flash player</а>

100 х 100 ти е офсета, а 200 х100 размера на прозореца в пиксели.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.