Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

как се прави текст който стартира скрипт

Featured Replies

Здравейте

Искам да попитам как става това

значи на една страница искам да сложа няколко флаш игри и имам скрипта за качването на флаша само че ми го стартира веднага, а аз искам да напиша имената на игрите и като се щракне върху името да се отваря флаш-а във саштия прозорец със нормална големина понеже аз въртях писах

и стигнах до там 4е ми го отваря в нов прозорец или го отваря на сащата страница обаче на цял екран и сичко изчезва и неможах да го смаля нещо не се получи

някой ако може да помогне ще съм благодарен много

Здравейте

Искам да попитам как става това

значи на една страница искам да сложа няколко флаш игри и имам скрипта за качването на флаша само че ми го стартира веднага, а аз искам да напиша имената на игрите и като се щракне върху името да се отваря флаш-а във саштия прозорец със нормална големина понеже аз въртях писах

и стигнах до там 4е ми го отваря в нов прозорец или го отваря на сащата страница обаче на цял екран и сичко изчезва и неможах да го смаля нещо не се получи

някой ако може да помогне ще съм благодарен много

<a href="igra1.html" target="_self">Игра 1</a>

<a href="igra2.html" target="_self">Игра 2</a>

igra1.html

<object width="550" height="400">

<param name="movie" value="somefilename1.swf">

<embed src="somefilename1.swf" width="550" height="400">

</embed>

</object>

igra2.html

<object width="550" height="400">

<param name="movie" value="somefilename2.swf">

<embed src="somefilename2.swf" width="550" height="400">

</embed>

</object>

• Автор

мерси за помоща

виждам че заради една дума ми е била нужна и въпросите ми са доста тъпи май

можели да ми кажеш къде има дубре обеснени уроци да попрочета малко, че винаги за по един ред се ровя по 3 4аса в нета и нищо немога да намеря за простите неща които ми трябват

И имам още едно въпросче...

незнам дали трябва да отворя нова тема, но все пак ще питам -

направих си малко сайтче

хоста ми е на 000space.com

домайна ми е в dot.tk (знам че са безплатни, но като за първи път правя сайт и реших че няма смисал да купув хост и домайн) и към него сам сложил директно линка на суб домайна от 000space.com i всичко си работи отваря си се сайта

искам да му сложа google analytics и другите програмки от гоогле само че незнам кое да регистрирам - домаина от tk-q или субдомайна

и как мога да сложа кодовете при положение че го правя със сайт билдер - в настройките на config му има на едно място точно за analytics но незнам ако слойа там кода дали ще работи понеже трябва да е на всички страници или трябва да го слагам във всяка страница кадето си пиша нещата и кодовете които да излизат ???

google analytics e скрипт, който добавяш ръчно в тялото на всяка страница. Упътването е на английски и е пояснено на страницата на гугъл. Отваряш с текстови редактор и добавяш на нов ред.

Регистрацията на сайт е уникален ключ на гугъл, поставен в мета таг. Пак ръчно с редактор добавяш в главата на индекса, на нов ред между мета таговете.

Регистрираш субдомейна.

dot.tk е безпредметен като цяло и реалната полза от него е да ти спъва сайта.

Не съм запознат с "сайт билдер".

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.