Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Сайт за Снимки + клипове + файлове

Featured Replies

Здравейте..,Бях гледал подобни готови системи..,но понеже не се сещам за тяхните имена искам да ви попитам..Значи трябва ми следното:

1- проста страничка.. с Предназначение единственно качване на клипове + Снимки ! т.е нещо като 2 галерий (с опция за под галерий и прочие (за разделение и оформление))

2-ро да могат да се слагат права ..т.е разни хора да правят нови галерий или да качват снимки или Видео клипове..

3-то евентуално да могат да се качват и файлове.. и да се разглеждат там :) + да се свалят от сайта :)

това е с 2 думи :)

мерси предварително :)

объркал съм раздела, Моля темата ми да бъде преместена.. Извинявам се искренно

Редактирано от Clamp (преглед на промените)

Здравей,

Ако искаш да качваш сайта на безплатен хостинг като hit.bg или free.bg по-добре не се надявай!

Просто няма да ти стигне мястото, което ти се полага от тези безплатни хостинги - 10mb..

Ако наистина искаш да правиш такъв сайт ти предлагам да го качиш на .com и хостинг с по-голямо полагащо се пространство, в такъв случай най-добре си наеми и професионален програмист, за да може всичко да е ОК!

Късмет :rolleyes:

• Автор

Здравей, Значи 1-во това няма да е нищо голямо.. това ще е по-скоро персонално.. трябва ми към 1 сайт.. просто да го направя . За хостинга има много вариянти.. в БГ са ми напълно достатъчни хостинг пакетите от по 5 лева на месец дори.. Трябва ми някой просто и лесен пакет готов с подобни опций и екстри

мерси предварително (ще черпя )

п.с какво мислите за Coppermine Photo Gallery ? гледам, че могат и клипове да се качват т.е нещо точно такова търся?

Здравей,

Ако искаш да качваш сайта на безплатен хостинг като hit.bg или free.bg по-добре не се надявай!

Просто няма да ти стигне мястото, което ти се полага от тези безплатни хостинги - 10mb..

Ако наистина искаш да правиш такъв сайт ти предлагам да го качиш на .com и хостинг с по-голямо полагащо се пространство, в такъв случай най-добре си наеми и професионален програмист, за да може всичко да е ОК!

Късмет :P

Сега прочети в интернет какво е домейн и какво е хостинг. Като четеш размишлявай и ще разбереш защо те карам да го правиш.

А за питащия, мисля, че Coppermine Photo Gallery ще ти свърши работа, в последните версии поддържа и мултимедийни формати, не мога да ти кажа какви точно, поразрови се из сайта им.

• Автор

Може да затваряте Темата... мерси все пак на хората който са се отзовали или дори са се замислили ;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.